Arama sonuçlarınız

1. Romedon

Motorum 299 km h den sonra

motorum 299 kmden sonra neden se gaz kesiyor gibi oluyor neden böyle yapıyor ?
  2. Romedon

ZX636 zincir çabuk bitti

Merhaba arkadaşlar uzun süredir. Zx 636 kullanıyorum.Zinciri çok çabuk bitti.Yani sona dayandı kısa bi sürede gevşedi.Sizce neden oalbilir.Orjinal ziciri idi.Yenisini almam gerekecek ama bundan sonraki zincir markamı farklı DİD tavsiye eder misiniz?
  3. Romedon

Motosiklet romork yapımı.

Merhaba arkadaşlar motosikletime romork yapacağım uzun yol için yada kamplar vs için Şöyle birşey şu aparatın en olduğunu nerden bulabileceğimi bilen varmı?
  4. Romedon

Trafik cezası itiraz

Merhaba geçen gün Taşıt yolu üzerinde geçiş yolları önünde veya üzerinde park etmekten ceza yemişim ama ne kaldırıma aprkettim nede yol ortasına. Yol kenarına parkettim özellikle çok dikkat ederim bu tip durumlara.Önümde de sıra sıra arabalar parketmiş ve yol kenarıydı. Ben buna nasılk itiraz...
  5. Romedon

Nereye şikayet edeceğim.

Merhaba dostlar.Bazı zamanlar otobüse bindiğimde bir polisin sadece kimliğini göstererek sürekli otobüse bedava bindiğini görüyorum.Ben işçi olarak 2.40 para veriyorum ama adam birsürü maaş ile hemde yol ücreti vermiyor. Hangi birime şikayet edilir ? Valilikmi belediye mi nedir?
  6. Romedon

Ne oldu bu Benzinlikte dayak yiyen motorcu davası?

Böyle bir dava vardı geçen sene Rahmetli AEA bile bu işin üzerine yürümüş hatta hukuk çerçeveli bi program hazırlamıştı. Gelişmeler nedir durum nedir bilen eden yokmu bayağ zamandır aklıma gelip gelip sorucam diyip unutuyorum. Hatırlamayanalr için
  7. Romedon

Acemiler Fren balatası değiştirirken benim yaptığım hataya düşmesin.

Merhaba arkadaşlar motor tamircilerine para vermekten sıkıldığım için ufka tefek şeyleri artık kendim yapmaya karar verdim ve fren balata değiştireyim dedim. Motorum zx 636 yeni kasa. Fren balatası bayağı bitmiş olup nerdeyse demir sürtecek kıvama gelmiş.yenisini aldım. Civatalarını söktüm eski...
  8. Romedon

kaliper nasıl temizlenir.

Motosiklet bakımlarını kendim yapmaya karar verdim.Balata değiştireceğim ama balatamı değiştirmeden önce kaliperimi temizlemek istiorum aea videosunda balata spreyi sıkıyor ama eimde yok şu an alacak bütçekde yok ne ile temizleyebilriim?
  9. Romedon

DURT nasıl bir markadır?

Kız arkadaşıma kış için bir mont alacağım.Fiyatları makul ufak tefek yerlere gitmek için düşünüyorum.Kendi montu zaten alpinestars ama yazlık.Durt kullanan eden var mı?
  10. Romedon

Motosiklet zinciri Ağır kullanım Testi.

20 bin de Motosikletin zinciri bitti. Sona dayandı.Bende 2 adet bakla aldırdım.Ve o günden sonra testim başlamış bulundu ve cumartesi günü Test etmem bitti. Şimdi Motosiklette Bakla aldırdıktan sonra başıma gelenleri yazayım. İlk 1400 km Pek bi sıkıntı yaşamadım.Ama ondan sonra zincir felakete...
  11. Romedon

Triumph - Bajaj Ortaklığı Başlıyor

Birkaç hafta öncesine kadar, Bajaj' ın Ducati' nin yeni sahibi olma söylentisi oldukça dikkat çekmişti. Bu spekülasyonlar dolaşırken, Bajaj' tan Triumph ile ortaklık haberi duyuruldu. Bajaj' ı yöneticilerinden Rajiv Bajaj' ın yaptığı açıklamada ''Büyük umut vaat eden bir ortaklıkiçin...
  12. Romedon

Şu krenajı bulabilir miyiz?(1960 model)

Şu motorun üsütndeki krenaj gibi krenaj bulabilir miyiz?bulduk diyelim cg şasisine uydurabilir miyiz?
  13. Romedon

Araba işletmek Vs 600cc+ motosiklet işletmek

Merhaba aklıma takılan bir şey var. Ben hayatımda hiç araba kllanmadım. Daha doğrusu kendime ait bi arabam olmasına rağmen hiç kullanmadım. Ailem kullanıyor. Birkaç ay önce Yeni kasa kawasaki ZX 636 aldım.Fazla yakması sebebi ve bakım masrafların ağır olduğu için genelde hafta sonları ve uzun...
  14. Romedon

Altın Elbiseli Adam projesi devam edecek!

Facebookta açıklanana göre altın elbiseli adam projesi devam edecek.Bence Gökhan eren bu işe devam etmeli. Pylaşımı aynen aktarıyorum. ''Altın Elbiseli Adam izleyicilerinin bilgisine sunarız; Barkın Bayoğlu'nun, motosiklet dünyası ve motosiklet sevenler için yaratmış olduğu, 'Altın Elbiseli...
  15. Romedon

2006 gsxr 600 20th mi 2006 600f mi?

Motosiklet alağız. Dün 600f i gördük temiz görünüyordu. 2 adet hasar kaydı vardı 2500 tllik.Kontrol ettiğimde ön freni yavaşlamak için sıktığımda bi titreme gibi bişey var. abs vurması gibi desem değil. böyle bi bırakıyor bi tutuyor gibi.. ALET ŞU Bir adette 20 th gsxr bulduk sahibinden...
  16. Romedon

Aralara girmeyin artık!!

Bu sabah bursada mudanya yolunda araçtaydım. Cbr 250 lili bir adam 85-100 ile akan yolda Aralardan 125 ile geçiyordu.Arabacıalrdan sinyal vermesini istiyorlar ama kendileri sinyal vermeden makas atıyorlar. Arabaların önüne kırmamasını siityorlar ama kendileri arabaların önüne kırıyorlar...
  17. Romedon

çok eski 600 alınır mı?

Dayım motorunu sattı 20 bin bütçesi var 600 istiyor. Benim önerim ninja 300 yada cbr 500 idi.Tabi kendi bilir yinede.20 bine en e iyi 2006 model 600rrlar çıkıyor.Sizce alınır mı? Haşatları çıkmışmıdır hepsinin?
  18. Romedon

Hyosung gt 250r den Uzak durun

Dayıma motosiklet arayışındaydık.Hyosungu baktı beğendi 2013 model 10 binde temiz.Alma yapma etme dedim dinlemedi şekline kanarak aldı.5-6 ay kullanımda sık sık elektrik problemi verdi .Sürekli servise gidiyordu sargı bobini dğeişti konjektör değişti Akü değişti. Fakat tam oh be sonunda elektrik...
  19. Romedon

Arka dişliin bikaç milim oynaması

Merhaba zincirimi üşendip germediğimden dolayı arka zincirim attı. Ve arka dilide bikaç milim sallanma sağa sola oynama farkettim Bu normal midir?
  20. Romedon

Bajaj v15 ve v12 fiyatlarındaki dengesizlik?

V15 ile v12 fiyatları açıklandı. V15: 8000 TL V12: 7600 TL Ufak bi araştırma yapalım. Hindistanda v12 60,759 rupiye satılıyor.Bu miktarı tlye çevirirsek, 3.323,52 yapıyor. discover st ise 56,587 rupi yani 3.104,66 tl.Türkiyede ise 4500 tlye saıtlıyor. 4500-3,104=1396 tl kardır tamam Çok...