Arama sonuçlarınız

1. R

Elektrikli scooter

Abiler kardesler merhabalar bu konuyu açtım çünkü suan lise sonum ve babam motosiklet almama izin vermiyor bende dedim elektrikli scooter veya cub tarzı küçük ucuz daha yavaş birşeyler alayım diye düşündüm parayı kendim biriktirdigim için maksimum 2500 bütçem var...
  2. R

Kuba 100 cg baslangic

Merhaba abiler uzun zamandir forumu takip ediyorum baslangic motoeu almayi dusunuyorum baslangic oldugu icin bana motoru ogretecek ucuz bisey almayi dusunuyorum sizce by motor alinir mi goruslerinisi bekliyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-tek-fiyat-net-fiyat-296800411/detay
  3. R

Sizi bekliyorum dostlar abiler

Merhaba arkadaslar ben 16 yasinda 1.80 boy 93 kilo ankaradan birisiyim bayadir ilk motorumu almak icin arastirma yapiyorum forumlarda diger arkadaşların yorumlarini okuyorum ve suan sadece motor icin 2500-3000 civarinda butce ayirabildim cunku ayni zamanda bu yıl ev aliyoruz o yuzden 2. El ybr...
  4. R

Motosiklet ureticileri markalari vs.

Arkadaslar merhaba kafama bisey takildi turkiyede en çok servisi olan markalar hangileri
  5. R

Salcano wolf

Arkadaslar merhaba ben motosiklet almayi dusunuyordum salcano wolf ybr nin aynisi gibi biseymis diye duydum ama salcano wolf hala uretiliyor mu ?
  6. R

Yeni birine yardim 100 125 150 cc oneri

Bu cclerde cok iyi markalar da var fakat ben cok belli olmasada idare eden markalari merak ediyorum hiz yapma derdinde degilim sehirici surup sonradan buyutecegim motoru yardim ederseniz cok memnun olurum
  7. R

Scooter 100-125-150cc

Ankarada yasiyorum 1.84 boyunda 90 kilodayim daha 16 yim gelecek yaz ilk motosikletimi almak istiyorum hobi olarak degil gereklilikten butce 3000 civari filan hersey icin scooter istiyorum duzenli surecegim icin saglam ve hesapli bir marka ve model onerilerinizi bekliyorum diger forumlara...
  8. R

Asla alinmamasi gereken markalar

Asla alinmamasi gereken markalar ve cok iyi olmasada idare edecek motosiklet markalari nelerdir mesela bugun bi falcon filan gordum ucuzdu baya yani alinabilir mı filan ya da iyi turk markasi var mı
  9. R

Korkunç konu ilk motorsiklet

Ankarada yasiyorum 17 yasindayim 1.84 boyum 90 kilom var ilk motorsikletimi alacagim ama maddi durum kötü. Bütçe 2500 en fazla motorsiklet icin başka ayrinti aklima gelmiyor kredi filan cekemiyorum scooter dusunuyorum ya da ankara gibi bir sehirde hangisi giderse ilk motor olarak
  10. R

Ilk motor

Arkadaslar 17 yasinda 90 kilo 1.84 boyundayim henuz tecrubem yok motorsiklet icin en fazla 2500 bütçe ayirabiliyorum ankaradayim scooter dusunuyorum fakat tecrube edindikten bi sure sonra onu satip ybr 125 almayi dusunuyorum tavsiyeniz ne olur
  11. R

Hepinizin biktigi bir konu ama bi el atmaya calisiin

Peki arkadaslar bende yeni baslik acmak istemedim ama ben de ilk motorsikletimi alacagim ankarada yasiyorum bilirsiniz kocaman şehir ve arada bir kirikkaleye gidiyorum ve ogrenciyim henüz yani bana makul fiyatta bir 2. El lazim öneriniz nedir
  12. R

Ankara

Merhaba arkadaslar bana motorsiklet ogretebilecek sohbet edebilecegim filan bir abi arkadas filan ariyorum siz mesaj atin bende ekleyim sizi filan yani konusalim yasim 16 beklerim
  13. R

Ybr125 mi scooter mi

Merhaba arkadaslar hic motorsiklet surmedim hem okula gitmek hemde ihtiyacim oldugumda sehirdisina 200 km gidebilecegim fiyati uygun bir motor arayisina basladim ama scooter mi yoksa ybr125 tarzi bisey mı almaliyim bilemedim 16 yasindayim gelecek yil almayi dusunuyorum yardimlarinizi bekliyorum
  14. R

Uzun

Arkadaslar merhaba ben hem okula gitmek için (6-7km)hem de yilda 2 3 kez 100 150 km gidebilecegim 3 ya da 4 binlik bu paranin alabilecegi en iyi motorsiklet hangisi yakit tuketimi de az olursa sevinirim maddi durumum pek iyi değil ogrenciyim 17 yasimdayim yani yeniyim abiler burda haliyle cc...