Arama sonuçlarınız

1. weirdo1

Sıfır ekipmanla trafikte nasıl makas atılır.

Yollarda görüyorum adam kasksız, kaskı geçtim gözlük bile yokken 100-120 hızla makas atarak gidiyor nasıl gidiyorlar anlamış değilim hadi güvenliği boşver gözünüzde mi sulanmıyor birader? Varsa böyle kullanan işin sırrını açıklasın. Bu videoda burda kalsın...
  2. weirdo1

2013 pcx, 52k, subap ayarı

Merhaba, 2013 pcx'e sahibim.Şu an 52.000 km ye yaklaştım önümüzdeki yaza kadar da kullanmak istiyorum, yaklaşık 65bin km ye ulasir o zamana kadar. Merak ettiğim konu, subap ayarı yaptirmalimiyim, kimsenin haberi yok subap ayarindan. YAbancı forumlarda 10 bin kmde bir kontrol ettiklerinden...
  3. weirdo1

Kazma ile gezen Gsxr cı

Daha önce görüldü mü bilmiyorum. Adam pantolonundan kazma çıkarırken bi gülme tuttu:queen: Bi insan neden kazmayla gezer acaba? (3:20dk)
  4. weirdo1

Fren hidroligi Sızıntı

Merhaba, Motorum pcx, dün fren hidroligini değiştirdim ancak, bugün hem nipple dan hemde rezervuar kapağının kenarından sizdigini fark ettim. Nipple i biraz sıkıca sızıntı azaldı ama kesilmedi. Asıl sorum, rezervuar kapağının tersi düzü one bakması gereken tarafı vs varmıdır. Baktım ama bir...
  5. weirdo1

Honda Anes Halkalı Servis Rezilliği

Herkese selam, Motorum 2013 pcx 38.000km de, dün akşam durduk yere motor kısmından tık-tık vurma sesi gelmeye başladı, hemen kapattım kontağı, yağını suyunu, sağını solunu kontrol ettim bir sıkıntı görünmüyordu. Normaldede kendim yaparım bakımları anlarım mekaniğinden. Varyatör veya kayıştandır...
  6. weirdo1

Kaza Yardım

Herkese iyi forumlar yaklaşık 15 gün önce ufak bir kaza yaptım. E5 te yer yer açılan yoğun bir trafik vardı, ben en sol şeritde arabaların arkasinda duruyordum. Arkadaki duramayip bana vurdu bende öndekine daha sonra motor aradan firlayip biraz sürüklendi. Arka ve ön camurluklar kırıldi sağ...

Yeni mesajlar