Arama sonuçlarınız

1. R

CBR 125R / YZF125R SİZCE HANGİSİ VE NEDEN !

evet arkadaşlar 2 motor arasında kaldım başlangıç motoru olarak kullanmıcam bütcem buna el veriyor o yuzden bu 2 motor arasındayım cbr temizleri 7 milyar yzf nin ise 8 civarı sizce hangisi + ve - yönleri kullananlar söylerse çok memnun olurum başlangıç motoru olarak değilde günlük kullanım için...
  2. R

Düşük bütçeli caferacer önerileri tavsiyelerinizi bekliyorum

E et arkadaslar racing tutkuma son vermek için bi cafe racer yapmayı düşünüyorum ama butcem fazla el verisli değil 2.5 maximum limitim var hatta 2000 TL diyebiliriz önerilerinizi bekliyorum bir şeyler yapmak problemim olmaz baya iyi isler yapabilen bir tornacida çalışıyorum değişiklik yapmak...
  3. R

Selam İlk motorumu alıcam TAVSİYELERİNİZİ bekliyorum lütfen

Selamın aleyküm abilerim kardeşlerim ilk motorumu bu pazartesi almaya kararlıyım arkadai gelecek oturdugum semte burada tanıdıgım sevdiğim bi motorcuya göstericez okeyi verirse alıcam inşallah Motor tecrübem 3-5 seneye dayanıyor geçerli bi şöförüm diyebilirim alacağım motor hakkında biraz...
  4. R

Tiger 250 & MCT 250 hangisi ve neden kullananlar içeri :)

Custom chopper bi düşüncem var kendimi taş çatlama 2500 liralık bi motor alabileceğim i bildiğim için ikisi arasında kaldım uzun yolda yapmak isterim bunlarla 100 km aralıksız gittim motor sizce elimde kalır mı ?
  5. R

2000-3000 tl ye kadar cafe racer - bobber - custom chopper ÖNERİLERİ :)))

EVET ARKADAŞLAR ÇOK ZOR FARKINDAYIM AMA BANA BU KONUDA YARDIMCI OLACAK TECRÜBELİ ARKADAŞLAR LAZIM MODEL DÜŞÜK OLMASI ÖNEMLİ DEĞİL ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM :)
  6. R

JAWACILAR İÇERİİİ ! YORUMLAR VE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM :)

SELAM ARKADAŞLAR MOTOR TECRÜBEM KANUNİ RACER 200 İLE 1 SENEYİ AŞKIN Bİ SÜRE OLMUŞTU BAYA KEYİFLİ GÜNLERİMİZ OLDU TABİ ONUN BENİ TAŞIDIĞI KADAR BENDE ONU TAŞIDIM ŞİMDİDE JAWA 350 TS MODELİNE KAFAYI TAKTIM CAFE RACER ÇALIŞMASI YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM ASLINDA YÜKSEK MODEL MOTOR ALMAYA PARAM YOK...

Yeni mesajlar