Arama sonuçlarınız

1. U

2.motor için sizce tecrübem yeterlimi? mt25 ? r25?

Merhaba arakdaşlar geçen sene nisan ayında ybr 125 motorumu başlangıç motoru olarak aldım geçen seneden bu seneye 5000 km tecrübem olmuş çok şükür bugüne kadar kaza bela yaşamadım şehir dışı motoru çok kullanmadım açıkcası sadece 1 defa gidiş dönüş totalde 180 km lik şehir dışı tecrübem...
  2. U

Harley Davidson kullanmış olanlar yardım

Arkadaşlar merhabalar Yamaha Ybr 125 kullanıcısıyım km tecrübem 5000 civarında bi arkadaşım harley davidson softail slim modelinden aldı ve kullanmıyor bi kaç günlüğüne sana veriyim dene dedi.Hayatımda ybr'den başka motora binmedim :) Harley'i inanılmaz merak ediyorum motor 1690 cc ve 305 kilo...
  3. U

Park halindeki motoruma carptilar.trafik sigortasi sureci nasil?

Merhaba arkadaslar dun aksam nizami bi sekilde cafenin onune park ettigim ybr marka motoruma.park etmeye calisan bi arac dokundu ve motoru dusurdu.motorumda egzoz bolumdeki koruma plastiginde catlaklar elcik ve ayak koyma yerinde hasarlar olustu.adam telini verdi sen yaptir parasini vericem...
  4. U

Ucuz yollu kaliteli eldiven ve dizlik tavsiyesi istiyorum

Dün itibari ile nolan n86 kask ve richa montumu aldım fakat richanın eldivenine 70 avro veremedim kusura bakmasınlar :) TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ UCUZ YOLLU KALİTELİ BİR YAZLIK ELDİVEN VE DİZLİK TAVSİYESİNİZ VARMI ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  5. U

Yeni motora başlıyorum 500-600 TL arası kask tavsiyesi

Merhaba sevgili forum üyleri biliyorum bu konu milyonlarca kez açıldı fakat benimde bilgi almam lazım olduğu için size danışmak istiyorum.bende motora yeni başlayanlardanım doğal olarak kask mont ve eldiven alarak işe başlamak istiyorum.henüz motoru almadım fakat honda cb125 e ile başlamak...