Arama sonuçlarınız

1. O

Satılık Suzuki gsx-r 600 2007 Mavi mono kapak

Motoru alırken eski sahibi verdi. Hiç kullanmadım. Üstünde çizik vs mevcut ama çok belli değil. Orjinal olup olmadığını bilmiyorum. Fiyat : 200 TL
  2. O

Sifir gibi dainese air-frame d1 bayan yazlik motosiklet ceketi 44 beden

Geçen yaz Almanyadan aldım. Sıfır gibi değil sıfırdır çünkü sadece 1 kere giyildi. Motoru sattığım için satılık. Çizik ve pislik bulana bedava vereceğim rüzgarlığı mevcuttur. 44 bedendir. S bedene denk geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Sitesinden kontrol edilebilir. Dirseklerde ve omuzlarda...
  3. O

Mondial Rx3i evo abs alınır mı?

Merhaba, 600cclik motorumu satıp daha sakin şehir içi, uzun yol da bana sıkıntı çıkartmayacak bir Şeyler almayı düşünüyorum. Rx3i evo abs modeli alınır mı acaba ? Gerek bakım masrafı gerek yedek parça olsun beni naya cezbetti ama 2019-2020 modellerinde kronik sorunu halletiler mi onu merak...
  4. O

Motoru sıfır gibi yapmak için ne lazım?

Merhaba, yaz başlamadan motorun bütün bakımlarını yaptırmak istiyorum. Motor 67.000 de 2007 suzuki gsxr 600. Motoru neleri değişmesi gerekiyor ? Hali hazirda eksantrik zincirinden ses geliyor. Hazır açılmışken diğer bakımlarını da yaptırmak istiyorum. Ve istanbulda bu işi layığıyla yapabilecek...
  5. O

Telefon Tutacağı

Merhaba, yakın zamanda istanbula geleceğim. 3 ay orada yaşamam gerekiyor. Haliyle motorla geleceğim. Pek yol iz bilmem. Navigasyon için telefon tutacağı arıyorum. 100-150tl civarı. Motorum 600cc. Hız yapacağım zaman genelde çıkartmayı düşünüyorum. 100-150km hızlarda sıkıntısız kırmadan...
  6. O

Netten yedek parça nereden alabilirim?

Merhaba, devirdaim pompası kapağı alacağım fakat elazığdayım. Sahibindende de çok yok olanlarda tek satmıyor. Nereden bulabilirim? İletişime geçeceğim yedek parçacı bilen varsa yazabilir mi?
  7. O

Sunfix Kaynak Macun Kullanan var mı?

Merhaba, devirdaim pompası çatladı. Şuan üniversite için başka bir şehirdeyim. Kendi ustama götürene kadar dayansın istiyorum 1-2 ay. İşe yarar mı?
  8. O

Sökülemeyen vida sorunu!

Merhaba, su devirdaim pompasını sökeceğim (kaynak için) fakat 8mm lokma vidalar 1mm dahi oynamıyor. Wd40 sürdüm, motor yağı sürdüm tık yok. Nasıl açabilirim bunu?
  9. O

Yuasa vs Varta Akü

YUASA YTX9BS Fiyatı 320TL Varta YTX9BS 220TL. varta bildiğim kadarıyla iyi bir marka fakat bazı serilerinde sıkıntı oluyormuş bu doğru mu? Yuasa zaten bilinirliği olan bir akü. Kararsız kaldım. İkisininde CCA değeri aynı.
  10. O

Manet değişimi?

Merhaba, fren manetinin ucu kırık ben bunu değiştirip spor manet takmak istiyorum fakat fren manetine bağlı fren hidrolik kutusu var. Herhangi bir spor manet alsam bu hidrolik kutusuyla kullanabilir miyim yoksa hidrolik kutusunu değiştirmem mi gerekir ? Motosiklet: Suzuki gsxr-600 2007
  11. O

Motoru odaya koydum fakat kokuyor?

Merhaba, malum sezon kapandı. Odaya aldım motoru fakat bildiğin oda motor,yağ vs kokmaya başladı. Ne yapabilirim? ( depo full )
  12. O

Su devirdaim pompası kutusu çatlama

Merhaba, antifrizi değiştirdikten sonra havası almak için vidayı çevirmem gerekiyordu. Sanırım fazla yüklendim ve devirdaim pompasının kapak kısmı çatladı sızdırmaya başladı. Bunu değiştirmeden çözmem mümkün mü? resimag.com/p1/d46a23038f7.jpeg
  13. O

Soğutma sistemi hava alma

Arkadaşlar antifrizi değiştirdim. Büyük ihtimal sistemde hava var çünkü 100 dereceyi geçince motor antifriz akıtıyor hava olduğu için basınçtan Kapaktan akıyor. Sistemin havasını nasıl alabilirim ? Kimisi soğukken radyatör kapağını açıp motoru çalıştırın demişler. Bu yöntem doğru mu.
  14. O

Soğukken motor çalışmama

Merhaba, 1 aydır falan sorunum bu. 4-5 gün motor yattığı zaman çalıştıramıyorum. Marş alıyor ama bir türlü çalışmıyor. Vurdurmak zorunda kalıyorum. Bujileri yeni değiştirdim. Sorun neyden olabilir ? Suzuki gsxr-600 2007 model.
  15. O

600lük motora çin egzoz ?

Merhaba, şuan üstünde akrapoviç egzoz var motorumun. Fakat karbon olduğu için kırıldı biraz. Diyorum ki çin egsoz başı alayım sadece. Ne gibi olumsuzluklar olabilir?
  16. O

Soğukken motor çalışmama

Merhaba. Elazığda ikamet ediyorum. Hava 13 derece şu an. Az önce motoru çalıştırmaya çalışırken marş almadı. Vurdurmak zorunda kaldım. Motor 4 gündür yatıyordu brandalı şekilde. Aküden kaynaklı mı sorun acaba?
  17. O

K&N Yağ filtreleri gerçekten performans veriyor mu?

Merhaba, bildiğiniz üzere K&N yağ ve hava filtrelerinde performans vurgusu yapılıyor. Doğal olarak diğer filtrelere göre daha pahalı olmuş oluyor. Benim merak ettiğim 100TL ye satılan yağ-hava filtreleri ile k&n filtreleri arasında bariz fark var mı? Şimdi yağ filtresi değişiminde kn-138...
  18. O

SATILIK 12 AY abonelikli Teknotakip

Merhaba, alalı 1 ay olmadı. 12 abonelikli blokaj setli teknotakip satılıktır. Sıfır fiyatı 1200 tldir. Ben sadece 800 TLye bırakacağım. İlgilenenler mesaj atabilir.
  19. O

2 kere ceza yazıldı?

Merhaba. İzmirde şehiriçinde radara girmişim. Sohbet muhabbet ederken normalde 480 tl yazılması gerekirken 235 tl yazıldığını gördüm. Memura söylediğimde yanlışlık olduğunu iptal edeceğini söyledi. Yazılması gereken cezayı yazdıktan sonra yoluma devam ettim. Az önce e devletten bakınca 2 ceza...
  20. O

Balıkesir Teknotakip

Merhaba, Balıkesirde teknotakip servisi yok fakat daha önce bir yerde taktıran var mı acaba ? Teşekkürler. İyi forumlar.

Yeni mesajlar