Arama sonuçlarınız

1. normalkerem

amortisörleri alçaltıp yükseltmek...

enduro bir motor alıp amortisörlerini alçaltmak mümkün müdür? bunun bir indir-kaldır ayarı var mıdır, yoksa bir kere yapılırsa kalıcı bir işlem midir?
  2. normalkerem

oturuşu naked gibi eğik olmasın, enduro gibi yüksek olmasın, chopper gibi hantal o...

bir senedir cbr 125 kullanıyorum. ilk bindiğimde o kadar heyecanlıydım ki; sonsuza kadar bu motora bineceğimi düşünüyordum. şimdi ise yaz arifesinde makineyi satışa çıkardım ve kenara ufaktan para koymaya başladım. fakat mevcut modellerde tam istediğim gibi bir motor hiç yok. aslında yamaha...
  3. normalkerem

2 ve 4 subaplı motolar

bu konu hakkında teknik bilgiler her yerde bulunuyor fakat sohc ile dohc arasındaki farka örnek gösterebilecek olan var mı? yani silindir başına 4 subap olmasının motorun performansına ve benzin tüketimine olumlu etkisi olduğu hep söylenir. fakat bu nasıl bir farktır? mesela 95 ve 98 arasındaki...
  4. normalkerem

satılık cbr 125r ankara

11.000 km'de nisan 2007ye kadar garantisi sürüyor. periyodik bakımların hepsi efe hondada yapıldı, başka da bir tamire hiç gereksinim duymadım. 3500 lira istiyorum. bir kere oldukça yavaş giderken sağ tarafa doğru düşürdüm. sinyalin arkasında ve arkadaki tutunacak yerde biraz çizik var...
  5. normalkerem

ankara satılık cbr 125

ilk aldığımda yavaş giderken devirdim; arka tutacak yerinde ve ön sinyalde bundan dolayı ufak çizikler var. fotoğrafta görünüyor. ufak tefek çizikler dışında hiçbir eksiği yok. şimdiye kadar her zaman sıcak-soğuk farketmeden tık demeden çalıştı. oldukça temiz kullandım. tüm bakımları serviste...
  6. normalkerem

shark ve revit mont

revit markası belli, kalitesi yerinde motoart'ta indirim yapmışlar. 150 euro'ya 8 taksit yapıyolar. fakat, yıba çarşısında SHARK marka bir mont denedim, üzerime oturuşu gayet güzeldi. kumaşı da iyi görünüyordu. taksit yapmıyor; 180 lira diyorlar. acaba bu shark montlar iyi midir? karşılaştırmalı...
  7. normalkerem

50.000 km üzeri motorda ne sorun çıkar?

suzuki gn250ler çok hoşuma gidiyor. fakat her baktığım ilanda 50bin km üzerinde ikinci eller var. ne gibi masraflar çıkarır başıma? böyle bir alet almak başıma iş almak mıdır? bakarken dikkat edilecek noktalar nelerdir?
  8. normalkerem

cbr 125i büyütmek.. 250cc kullanıcıları yardım!

merhaba arkadaşlar.. herkesin de dediği gibi; cbr 125 alırsan hemen büyütmek istersin... evet, esasen benim şehirlerarası yola çıkmak. hem oturma pozisyonu açısından, selesinin darlığını da gözönünde bulundurursak; 2 saat sürekli sürüşten sonra yorulmamak işten değil. üstüne üstlük 2 kişi olunca...
  9. normalkerem

ankarada iyi bir usta var mı?

yoksa kazıklandım mı? dün cbr125imi 8000 bakımı için efe hondaya götürdüm. 1 buji+yağ 25 lira tuttu; üzerine de servis işçiliği ücreti; 35 lira verdim. oraya servis işçiliği 1 saati 21 lira yazmışlar. ondan sonra da benim motorumla 1 saati geçsin diye uğraşırmış gibi yapıp duruyorlar. hem orada...
  10. normalkerem

köpekler paçamızı kapar mı?

geçen gün beytepe yolundan içeri doğru giderken, 2 adet büyüğünden kangal bozması havlayarak oldukça yaklaştılar; neredeyse önümü kesecekler sandım. fitesi küçülttüğüm gibi alah ne verdiyse bastım. heyecan oldu, kaza olmadı, iyi oldu... peki bunlar motorun önüne de çıkarlar mı? çarpma ihtimali...
  11. normalkerem

uzun yolda 250cc ve ya daha büyük

bütün konuşmalarda birçok 250cc'lik motorun saatlerce kullanımda sorun çıkarmadan çalıştığı, hatta bütün depoyu bitirene kadar durmaksızın gittiği yazıyor. peki durum böyleyse neden herkes uzun yol için en az 500-600lük motor gerektiğini söylüyor?
  12. normalkerem

ankarada bir kurye ya da paketçi ne kazanır?

ankarada kuryelik yapmayı düşünüyorum. nasıl bir motor alacağımdan emin değilim. gerçekten işi bilen birisi bana mondial markasının 3 sene sonra da ortalarda olacağını söylerse onu alırım. ama bundan emin olmak zor olduğundan sanırım tercihim Yamaha ybr125 olacak. şimdi bir kuryenin aldığı...

Yeni mesajlar