Arama sonuçlarınız

1. Omerburak

CBF 150 UZUN YOL TECRÜBESİ (Ankara-Manavgat) Manavgat Motosiklet Festivali

HONDA CBF 150 UZUN YOL GİDER Mİ ? Forumlarda ara sıra gözüme çarpan soru CBF150 uzun yola gider mi ? Bu soru işaretini birazcık da gidermek adına bu yapmış olduğum Ankara-Antalya arası uzun yolu sizlerle paylaşmak istedim. Geçtiğimiz sene tatil amaçlı Manavgat motosiklet festivaline aslında...
  2. Omerburak

Honda Shadow750 2017 UFAK ÇAPLI 2000 KM AKDENİZ EGE TURU (MANAVGAT MOTOFEST İÇERİR)

Merhabalar abilerim ablalarım kardeşlerim bu yapmış olduğum geziyi sizlerle paylaşmak istedim Çizdik bir rota çizmesine ama pek uyamadık o rotaya 27 haziran günü tüm hazırlıklarımı tamamlayıp yola çıkmak üzere annemin duasını alıp çıktım Depoyu doldurduktan sonra yol için artık...
  3. Omerburak

2017 UFAK ÇAPLI 2000 KM AKDENİZ EGE TURU (MANAVGAT MOTOFEST İÇERİR)

Merhabalar abilerim ablalarım kardeşlerim bu yapmış olduğum geziyi sizlerle paylaşmak istedim Çizdik bir rota çizmesine ama pek uyamadık o rotaya 27 haziran günü tüm hazırlıklarımı tamamlayıp yola çıkmak üzere annemin duasını alıp çıktım Depoyu doldurduktan sonra yol için artık...
  4. Omerburak

Bir günde Beypazarı , Nallıhan , Bolu Abant , Kızılcahamam

Geceden hazırlık başladı sabah erkenden yola çıkılacak Alparslan abiden çadırı ve sandalyeyi alacağım sıra ertesi gün yağmurlu olacağını konuşup çadır işini iptal ettik : Puan: Sabah saat 08:13 ayaştayım (gölbaşından sabah 7 de çıktım) Ve beypazarına geldik saat 9 civarı Ve nallıhan...

Yeni mesajlar