Arama sonuçlarınız

1. bkrsnmz

Ybr Esd Güncel Sigorta Ücreti

Herkese merhabalar. 2. El 2013 12. Ay çıkışlı dost işi bir motosiklet var. Alırsam ne kadar sigorta öderim tahmini? Yaşım 23 ilk defa araç alacağım ve Denizli'deyim. Bir de herkes sordu kardeşim gereksiz konu açma derseniz cevabımı aldiktan sonra konuyu silerim.
  2. bkrsnmz

Kaskı İle Kullanabileceğiniz Bluetooth Kulaklık

Lg'nin sitesinde dolanırken şöyle bir ürün buldum. http://www.lg.com/us/cell-phone-accessories/lg-HBS730 Daha önce telefon için intercom programı paylaşılmıştı. İkisi birlikte güzel işler çıkartabilir. İntercom kullanılmayan zamanlarda da hafif seste müzik güzel olabilir
  3. bkrsnmz

Ne Zaman İbret Alacak Bu İnsanlar?

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde, TEM otoyolunda arkadaşlarıyla yarış yaparken Otomobile çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, TEM otoyolu Dörtyol turnikeleri yakınlarında kullandığı motosiklet ile arkadaşlarıyla birlikte ters yönde yarış yaptıkları iddia edilen Serkan...
  4. bkrsnmz

Mondial SuperBoy Böyle Olsa Alır Mısınız?

Sabah sabah aklıma muziplik geldi açtım photoshop'u yapıştırdım z-one'nin selesini :bounce: Yapılır mı acaba ne dersiniz? :queen:
  5. bkrsnmz

Vitesli Motosiklet Öğrenme

Merhaba forumdaşlar. Ben Denizli'nin bir köyünde görev yapıyorum. Gecen pazar ehliyet sınavına girdim ve muhtemelen 80 üzeri bir puan alıcam. Ama hiç debriyajlı motor deneyimim yok. Köyün gençlerine bir depo fiyatına biraz pratik yapayım desem de motora bir şey olur diye yanaşmadılar (ben olsam...

Yeni mesajlar