Arama sonuçlarınız

1. ulassscannn

2016 Model, 2017 Çıkışlı,Bakımlı, Titiz Kullanıcıdan CBR250R

Direkt şöyle ilan linkini bırakayım :) Motoruma kefilim,memnunum seviyorum fakat ihtiyaçtan satmak zorundayım. Forumdan birinin işi görülürse ne mutlu bana :) https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2016-model-2017-trafige-cikisli-bakimli-bilincli-kullanicidan-615046253/detay/
  2. ulassscannn

Egzozum Çalındı

Tam karlar eriyorken dedim işte şimdi motoru çıkarmanın zamanı. Sabah hava tertemiz ekipman giyildi kontak döndü. Marşa basmamla saçma sapan bir pata pata sesi duymam bir oldu. Hemen stop ettim. Uyku sersemliğiyle birlikte heralde egzozu kaldırıma falan vurdum çatlattım bir bakayım diye...
  3. ulassscannn

Bajaj Discover 125 st Uzun Ön Siperlik

Merhabalar herkese, direk konuya gireyim. Bugün bir 125 st de uzun ön siperlik gördüm, rengi şekli vs sanki orjinal yedek parçaymış gibi duruyordu. Ama bildiğim ve araştırdığım kadarıyla piyasada 125 st için uzun cam yok. Bunu nereden temin edebilirim? Bilen veya yapan varsa, yeriyle beraber...
  4. ulassscannn

İlk Uzun Yolumu Yapacağım

Perşembe Günü Feribotla Bandırma yapıp, Bandırmadan Balıkesir Edremit'e doğru yola koyulacağım. Rota olarak Gönen yolunu düşünüyorum. Sizden ricam bu yolculuk için tavsiyeleriniz nelerdir? Motorun bakımı yeni yapıldı, yanıma alet edevatlar zincir yağı ve bir iç lastik alacağım. Bu güzergahta...
  5. ulassscannn

Atatürk Havalimanında Patlama

Detaylara herhangi bir haber sitesinden ulaşabilirsiniz. Uyarmak istediğim konu kan vermek isteyenlerin hastane acil servisleri yerine meydanlardaki kan bağış merkezlerine gitmeleri, o güzergahta araç ile trafiğe çıkmayıp ambulans ve polis ekiplerinin ulaşımını zorlaştırmamaları söyleniyor. Konu...
  6. ulassscannn

Parmağım dişliye sıkıştı...

Merhabalar, dün akşam zincirimi temizleyip yağlayayım dedim. Gayet güzel temizledim en son bezle biraz kurularken bezin takılması sonucu sol baş parmağımı zincirle dişlinin arasında buldum ve cırtt diye bir ses geldi :pale: Bir diş tırnağın başladığı yerdeki eti yaralamıştı, kanıyor ve...
  7. ulassscannn

Sonunda ben de bu işe giriştim

Merhabalar, uzun zamandır aklımda vlogumsu bir şeyler yapmak, kameraya takılan görüntüleri vs paylaşmak vardı. Ufaktan ben de başladım bu işlere :) Sizlerin de takiplerinizi, yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum :) https://www.youtube.com/channel/UCOovu_S5qTVbDIncpzkZDkg ( Kamera biraz aşağı...
  8. ulassscannn

Çalınmaya karşı basit ama etkili yöntemler

Öncelikle herkese merhabalar. Durduk yere aklıma geldi sizinle de bir paylaşmak istedim. Her zamanki gibi halatı disk kilidini ve brandayı hallettikten sonra motorun önemli bir parçasını sökmek caydırıcılık ya da pes ettirme durumuna yardımcı olur mu? Örneğin birkaç gün kapıda yatması gerekiyor...
  9. ulassscannn

Beyin Fonksiyonlarım Durdu

Şimdi birkaç sürücü kursundan geldim ve sanırım şuan mantıklı düşünemiyorum :) 3 tane kursa gittim yeni yasa A1 ehliyete kayıt olmak için. Hepsi farklı bir şeyler söyledi bunları sizlerle paylaşıp fikir almak istiyorum yarın sabah kaydımı yaptıracağım. 1.Kurs: 600 tl kurs ücreti + 125 tl yazılı...
  10. ulassscannn

Teknik bilgili veya mantıklı abilerimden destek

Merhabalar herkese, 2009 model 2010 çıkışlı 27.000 km deki fiddle ımı satmayı düşünüyorum. Fakat küçük bir yan yatma ve çamurluğu kaldırıma vurma durumu oldu. Bir de karbüratörde ya da manifoldta bir problem var çok düşük hızda sabit gazda gidince tıkanma yapıyor ve bazen stop ettiği oluyor...
  11. ulassscannn

Sorun nerede bi yardımcı olsak ?

Selamlar herkese. Motorum sym fiddle 2, Sorun az önce durduk yere başıma geldi ve suan devam ediyor. Gazi yavaşça açtığımda bir problem yok, ama ani bir şekilde açınca stop edecek gibi oluyor ya da direk stop ediyor. Sanırım karbüratörle alakalı bir durum ama grupta manifoldun yırtık olabileceği...
  12. ulassscannn

Telefon tutucu ile video

Selamlar herkese. Pek bi kaynak bulamadığım için konu açtım sorum kısa ve öz. Vakumlu ya da yapışkanlı bir araç içi telefon tutucu alıp, motosiklete sabitleyerek kendimi görüntüleyecek şekilde videolar çekebilir miyim? Her hangi bir problem olur mu? Not: Sürekli değil güzel yollarda vs kısa...
  13. ulassscannn

Yattı benim garibim

Selamlar arkadaşlar ve abiler, bugün mutlu olmamın umursamazlığı ile motoru isteyen bir dostuma 'al hade al yarın yola gidiyon son zaten' diyip anahtar vermem sonucu saniyler ve metreler içinde motorumu yatırmış bulundu sağolsun. Olay şu, arkadaş motora oturur,nasıl becerdiyse hataağğ diye...
  14. ulassscannn

İstanbuldakileri Uyarıyorum

Saat gece ortalama 00:00 itibari ile Bebekte çevirme yapılıyor. Plaka, egzoz, sigorta, muayene, kask vs genel kontrol yapıyorlar.Dün pcxli bir abimiz polise 10 metre kala durmuş plaka takıyordu,bir 600rr sanırım plaka ve egzozdan çevriliydi.Hani sahilde bi gazlayalım derken temkinli olun...
  15. ulassscannn

Satılık Canon EOS 500D Full kit

Arkadaşlar,abiler,ablalar makinem tüm ekipmanlarımla beraber satılıktır ilgilenenler veya ilgilenen birilerini yönlendirecekler detaylı bilgi ve fotoğraflar için bana ulaşabilir. Makine lensler ve tüm ekipman pırıl pırıldır değil çizik, toz bile yoktur gözümden daha iyi baktım diyebilirim. (...
  16. ulassscannn

Şüpheli z800

Bugün saat 17:30 civarlarında Kağıthane Axıs civarında plakasız bir z800 gördüm. ( modelden tam emin değilim fotoğraf için telefonu çıkarana kadar adam uçmuştu ) Kimsenin günahını almak istemem ama o tip bir aletin gerçek sahibi kot ve tişörtle kullanmaz diye düşünüyorum. Ayrıca üztündeki...
  17. ulassscannn

Saçma bir başlangıç konusu

Merhabalar abiler, 3-4 ay sonra ilk motorumu almış olacağım ve bütçe gerek öğrencilik gerek yaş dolayısıyla düşük. Alacağım zaman elimde olan para büyük ihtimal 2500 civarı olacak ve bu fiyata temiz düzgün motor bulmak zor ne yazık ki. Fakat bir kaç ay önce kask alırken bir bayide kanuni rs125 i...