Arama sonuçlarınız

1. Son Ütücü

Bluetooth Kulaklık.

Aranızda kask içinde bluetooth kulaklık kullanan var mı? Silikon olup olmaması önemli değil, yarım saat veya bir saatlik kullanımda kulakta çok fazla ağrı yapmayan, ortalama süratlerde bass ve tizleri iyi alabildiğiniz, yani kısacası kullanıp da memnun olduğunuz bir kulaklık varsa...
  2. Son Ütücü

2021 Triumph Trident 660

Triumph'un yeni 660cc hacme sahip 3 silindirli motosikleti. 80 beygirlik gücün tamamını 10,250 rpm, 64 Nm torkunu da maksimum 6,250 rpm de veriyor. Diyelim ki geldi ve Mt07'den 10bin lira gibi bir farkla piyasaya girdi, daha iyi viraj, daha iyi frenler ve daha kaliteli malzeme için 10bine kıyar...
  3. Son Ütücü

NBA maçları

İddaa yapan maç takip eden arkadaşlar illa ki vardır nba maçlarını izleyebileceğim güzel bir site bilen var mı ?
  4. Son Ütücü

Berbat İstanbul yolları.

Son 1-2 senedir özellikle bu sene çok dikkat ettiğim bir şey var, asfalta tek damla yağmur düşsün yol çamur havuzu gibi oluyor. Tamam bu durum yıllardır böyle ama şu son bir senede pendikten tut silivriye kadar istanbulun her yerinde yağmur yağdı mı yollar çamur deryasına dönüyor. Vallahi yıldım...
  5. Son Ütücü

Berik ve Arlen Ness markaları.

Daha önce de foruma konu olmuş, sanırım iflas eden berik markasını arlen ness firması satın almış ve üretime devam ediyorlar, zannedersem ülkemizde distribütörlüğü yok. Fcmoto gibi yabancı sitelerde sürekli gözüme çarpan ürünleri var, fotoğraflarda da kaliteli ürünler gibi duruyor fiyatları da...
  6. Son Ütücü

Suzuki GSX 25OR sorular sorular.

Abiler, ablalar, kardeşler, Romalılar !!? Şu motoru daha önce kullanmış veya kullanan eşi-dostu olan, dolaylı yoldan da olsa bir tecrübesi olanlardan artısı eksisi 2.el piyasası vb. konular hakkında acil yorumlarınızı bekliyorum. Hele bir yardım edin.

Yeni mesajlar