Arama sonuçlarınız

1. oenaj

2017 Bajaj Fiyat Listesi

Euro-4 standartlarına uygun 2017 Bajaj modellerinin tavsiye edilen parekende fiyatları aşağıdaki gibidir; • DOMİNAR 400: 17.998 TL (Mayıs ayı teslime hazır) • PULSAR RS 200: 13.590 TL (nisan ilk hafta teslime hazır) • PULSAR NS 200: 11.300 TL (nisan ilk hafta teslime hazır) PULSAR NS 160 ve V15...
  2. oenaj

Satılık SJCAM M20 Aksiyon Kamerası

Kamera sıfırdan farksızdır. Deneme amaçlı 1-2 çekim yapılmıştır. FİYAT: 300 TL Pazarlık yoktur... https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-video-kamera-sjcam-m20-aksiyon-kamera-375073181/detay/ 16 MP Sony IMX206 Sensör Novatek NTK96660 Çipset Farklı...
  3. oenaj

İndirime girmişken Hero Hunk mu ? Yoksa TVS Apache mi?

Merhaba arkadaşlar, Şu anda cross tarzı motorum var satışa çıkarttım, İşe gidip gelirken kullanıyorum ve sabahları eşimi de işe bırakıyorum, Bu yüzden cross tarzı biraz işkenceye dönüştü diyebilirim, Hero Eylül ayında kampanya yapmış, Hunk modeli 600 TL gibi bir indirime girmiş ve 5.275 TL...
  4. oenaj

SATILIK - FIREFLY 6S 4K Action Camera

FIREFLY 6S 4K action camera İşlemcisi: Novatek 96660 chipset ve 12MP CMOS IMX078 image sensör Video Çözünürlüğü: 4K - 24fps, 2.5K - 30fps, 1080P - 60fps / 30fps, 720p - 120fps WIFI özelliği var. Gyro yani dahili titreşim engelleyici özelliği mevcut ve gayet başarılı. Time-lapse video: 0.5 / 1...
  5. oenaj

Başörtülü eşim için kask tavsiyesi?

Merhabalar. Kask tavsiyesi başlıkları yeterince fazla fakat durumum biraz farklı, Başlıktan da anlaşılacağı üzere başörtülü eşim için kask arayışındayım, Bell Qualifier denedik ama takıp çıkartırken çok zorlandık Eşimi sabahları işe bırakırken tak-çıkart sırasında minumun sıkıntı çıkartacağını...
  6. oenaj

Motosiklet sürücüsünün çarptığı polis şehit oldu.

İzmir'in Konak ilçesinde trafik akışını düzenlemek için Melez Deltası girişindeki emniyet şeridinde görev yapan polis memuru Sabri Emir'e (33), motosiklet çarptı. Ağır yaralanan trafik polisi Sabri Emir kaldırıldığı hastanede şehit oldu Olay sabah saat 08.30 sıralarında Bayraklı Altınyol'daki...
  7. oenaj

2014 model 0 km motosiklet muayenesi hakkında sorum var?

Merhaba arkadaşlar, 2014 model 0km TVS Apache alacağım bu ay sonu ve kampanyalı viyatı 4.900 TL. Bayiyi arayıp sorduğumda 2015 önerdi,2015 fiyatı 5.700 TL Sebebini sorduğumda ilk muayene süresi 2 yıl ve 2014 alırsan bir kaç ay sonra muayeneye sokmam gerektiğini söyledi, Muayeneye vereceğin...
  8. oenaj

FIREFLY 6S 4K Aksiyon Kamerası

Merhaba arkadaşlar, Aksiyon kamerası alacaklar için bu kamera hakkında biraz bilgilendirme yapayım dedim, Kamerayı aldığım link: http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_239152.html Kamerayı 9 Aralık'da 99.99 dolardan sipariş verdim 29 Aralık'da teslim aldım, Gümrük vergisi çıkmadı, sadece 60...
  9. oenaj

Arkadaşlar bu mini moto hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yani sipariş versek sıkıntı çıkar mı, http://www.gearbest.com/motorcycle-accessories/pp_281607.html
  10. oenaj

Arkadaşlar bu CG motor ne demek ?

Forumda çok rastlıyorum, genelde sağlam oluyor diyorlar, bunların ayrı bir özelliği falan mı var, CG kelimesinin anlamı nedir, Herhangi bir şeyin kısaltımı falan mı?
  11. oenaj

Honda Forza 125 ülkemize gelir mi acaba?

İzlediğim videolarda motoru gerçekten çok beğendim, Hem tasarım olarak çok hoş olmuş hemde koltuk altı bagajı çok iyi, Fakat 125cc için 160-170kg ağırlık fazla olmuş sanki,Ama rüzgardan etkilenmemesi için ağır olması avantajlı, PCX de rüzgardan etkilenme şikayetleri vardı. Eğer Honda bu motoru...
  12. oenaj

Döviz kuru düşüşe geçti.Bakalım firmalar fiyat politikalarında değişikliğe gidecek mi

Evet 7 Hairan seçimleri sonrasında kurun yükselmesini bahane eden firmalar hemen zamlarını yapıştırdılar, Bakalım firmalar kur yükselişini bahane ederek şişirdiği fiyatlarda kur düşüşünde de indirim olarak oynama yapacak mı :)
  13. oenaj

Ağzıyla motor sesi çıkaran arkadaş ;)

[ Özellikle Yamaha 115 liğin otobandaki ses taklidi çok hoşuma gitti :)
  14. oenaj

Bu motor hakkında bilgisi/düşüncesi olan var mı? ARORA ZF-250 GS ...

Günaydın arkadaşlar, Bu motor heralde piyasaya çıkmadı henüz, fiyatını falan bulamadım, Tip olarak güzel sayılır, 25 beygire yakın gücü de tatmin edici gibi geldi bana, Tabi motor kalitesi, malzeme kalitesi vs tatmin edici olur mu bilemiyorum,
  15. oenaj

Arkadaşlar sizce bu video daki yollar Scooter için uygun mu?

Merhaba arkadaşlar, Başlıkta da belirttiğim gibi aşağıdaki video linkindeki yollar scooter için uygun mudur? Kusura bakmayın kask kameram olmadığı için fotoğraf makinesiyle çektim, https://www.youtube.com/watch?v=ceR4a60iFuk ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki...
  16. oenaj

Motor alacağınız zaman eşinizi nasıl ikna edebiliyorsunuz ?

Merhaba arkadaşlar,,, Geçenlerde 10-15 bin arasında 250cc motor almaya karar vermiştim, Sağolun sizlerin fikirlerini de aldım beğendim bi model, Bi akşam Hanım tv izliyor, ben bilgisayarda motosiklet ilanları ile meşgulüm, Baktım hanım uyumak üzere, uyku sersemi ikna ederim belki, + "Hanım bi...
  17. oenaj

Jawa 250 Ceylan, 250 Classic, 250 Laser motor parçaları birbirine uyar mı?

Merhaba arkadaşlar, Jawa Laser 250 var, karbüratör ve konjoktörü sorunlu, Jawa Laser 250 parçalarını bulmakta sıkıntı çekiyorum, genelde jawa ceylan, classic parçaları mevcut nette, Acaba bu modellerin karbüratörü Laser e uyarm mı? Bu konuda bilgisi olan var mı ?
  18. oenaj

SYM Wolf 12.980 TL olmuş!!! Fiyatı nasıl sizce?

SYM Wolf fiyatı 12.980 TL olmuş. Wolf modeli neredeyse Japon Inazuma ile aynı fiyatta, Suzuki Inazuma 13.250 TL Fiyat konusunda dikkatimi çeken sadece SYM nin Wolf modeli değil, Scooter modellerde; SYM Maxsym 600 ABS modeli de 26.600 TL, Yamaha Xmax 400 ABS fiyatı 22.150 TL Suzuki...
  19. oenaj

15.000 TL ye kadar artçılı uzun yolda problemsiz motor tavsiyeleriniz?

İyi geceler arkadaşlar, Başlıkta da belirttiğim o bütçe ile tecrübe edindiğiniz motor tavsiyelerinizi değerlendirmek isterim, Kendi başıma karar vermek gerçekten zor iş, kullanan kişilerden bilgi edinmek daha isabetli olur, Artçılı olacağı için arka selenin de rahat olmasını istiyorum...
  20. oenaj

Kaza haberleri,çalınan motorlar ve taziye bölümünü okudukça motor almaktan korkuyorum

Motora binmeyi çok seviyorum, İnsana kendisini özgür hissettiriyor, Çok değişik bir tutku, Açık havada manzara seyrede seyrede gezmek, harika bir duygu gerçekten, Aileme 15.000 TL ye motor alacağım dediğimde; Kafayı mı yedin, o para verilir mi ölüm makinesıne gibi tepkiler alıyorum, Bir nevi...