Arama sonuçlarınız

1. O

xmax değer kaybım ne kadar olur?

315bin e aldım ben.
  2. O

xmax değer kaybım ne kadar olur?

Bende 2 hafta önce 500km de 2024 Tech Max aldım. Canım sıkıldı mesajınızı görünce. Geçmiş olsun .:(
  3. O

Akıllı Oyuncak parrot jumping sumo

Arkadaşlar ürün sıfırdır. Kutuyu açtım ve denedim başka birşey yapılmadı. Sorunsuz olarak çalışmaktadır. Daha yapışkan süslemeleri bile üzerine yapıştırılmadı. 2 Yıl Garantilidir. İstediğim ücret : 250 TL Kargo bana aittir. Her yerde sür ve zıpla! Parrot Minidrones koleksiyonunun bu hızlı...
  4. O

Honda Pcx Sanırım Su Kaçırıyor Acil Yardım

Merhaba arkadaşlar 2 gündür motoru kullanmıyordum bugün markete gittim geldim ve motoru binaya sokarken duman geldiğini farkettim. Hemen alta baktım alt taraftan geliyordu duman. Yere yeşil bir sıvı damlıyordu sanırım antifrizli su damlıyordu. Sonra bagajın arkasındaki su deposuna baktım...
  5. O

Ekipman Konusunda Yardım

Merhaba arkadaşlar böyle bir konu açayım mı ve açarsam nasıl tepkiler alırım diye çok düşündüm açıkçası. Bu sene bir scooter aldım . Ben ve eşim biniyoruz. Eşim artçı olarak. Şu anda sadece benim kaskım var ve bir arkadaşımın hediye ettiği dizlikler. Bir işsiz kaldığım için borçlar baya birikti...
  6. O

Honda Pcx Benzin İbresi

Merhaba arkadaşlar 2013 kasa pcx var 125lik. Benzin 2den tek kademeye düşünce kaç km yol gidiyor fikri olan var mı en azından ortalama acaba. Şu anda 165kmde tek kademeye düştü. Yolda kalmamak için bilmek istedim .
  7. O

Bu Kaskı Aldım Yorumlarınızı Bekliyorum

Merhaba arkadaşlar indirimi görünce hediye çekimde var dı bu kaskı aldım. Kullanan ve yorum yapabilecek arkadaşlar var mı acaba .? http://www.n11.com/mt-kask-raceline-blade-orange-anahtarlik-bileklik-hediye-P47043682 Mt Raceline Blade Kask
  8. O

Pcx aku tavsiyesi acil arkadaslar

Merhaba arkadaşlar 2. El pcx almıştım 2013 model 2014 trafiğe cikisli ilk sahibi orjinal akuyu çıkartmış dandik birşey takmış. Su anda aku bittik durumda ışıklar bile yanmiyor. Uygun orta fiyatlı hangi akuyu tavsiye edersiniz acaba? Durum acil biraz. Orijinalini alamam çok pahalı.