Arama sonuçlarınız

1. Wokiie

Shell yakıt kullanma

7-8 senedir Shell'e uğramıyorum. Performans yakıt falan belki gerçekten etki ediyordur, ben bir artısını göremedim, lakin çok yakıyor Shell'den alınca. PO'dan alıyorum sırf yolumun üstü diye, daha az yaktığını farkettim.
  2. Wokiie

Ters yönde araç kullanıp motorcuyu tehdit etti, 46 bin TL ceza aldı

Psikolojik rehabilitasyona zorunlu bir şekilde gidecek ve devlet para cezasının yanında kamu cezası verecek. Mesele trafik kukalarını silmek yada peyzaj temizliği yapmak gibi.
  3. Wokiie

Temizlik konusu

Headers borularını nasıl kolay bir şekilde evimin otoparkında temizleyebilirim ? Porçöz falan dök diyorlar ama bilemedim. Bir de şu susuz yıkama setini kullanıp memnun kalan var mı ? Alsam mı diye düşünüyorum ondan da .
  4. Wokiie

Bir Supermoto problemi...

WR125X lere de baktık hocam da hep 30-50bin km gibi bir kilometreleri var. 2013 model 30k km'de bir wr beğendik fakat yorgun olur diye düşündüm. Yamahadan yanayım yoksa. Bir de 40bin lira daha verim 2023 model sıfır ayarında aprillia almakta mantıklı geliyor. WR'lerin geneli 100-130 bin lira...
  5. Wokiie

Bir Supermoto problemi...

Merhabalar; Arkadaşım ilk defa motosiklet almak istediğini söyledi ve en ucuz f/p aramaya başladı. Kendisine Mondial x-treme 200 önerdim fakat çin malı olmasından mütevellit biraz çekimser haldeyiz. Ayrıca 140k bandına ise Aprillia SX125 baktık ve f/p olarak iyi geldi. Lakin mondial kadar...
  6. Wokiie

Reflektörlü yelek muhabbeti

Merhaba arkadaşlar; Reflektörlü yelek giymeyenlere yeniden ceza kesmeye başlamışlar. Halihazırda kullanmakta olduğumuz motosiklet ceketlerinde zaten reflektör bulunuyor (Sırtında) Sırt çantası taktığımdan dolayı gözükmüyor ama sırt çantasız dolaşamam. Yine de ceza kesecekler mi ? Reflektör...
  7. Wokiie

Bu motor alınır mı ?

Kaliteli bir markada değil neticede. Eskiden ürettikleri apacheler tamam ama sürekli bir şikayet ve kalitesizlik durumu var. 1744198280 Başka alternatif yok mu ? 2000 kmde motorun canını alan adam tanıyorum :d
  8. Wokiie

Bu motor alınır mı ?

Hocam ince eleyip sık dokuman lazım. Çok düşük kilometrede değil. Sahibi 2bin km kuryelikte kullandım diyor ama ne kadar doğru yada ne kadar düzgün kullanıldı. Çin malı motosikletlerde hiç bir şey olmasa bile bir şey illa oluyor. Hevesini kırmaya çalışmıyorum ama aldıktan sonra "Ulan 3-5 daha...
  9. Wokiie

Manisa'da kırmızı ışıkta geçip bir kuryenin ölümüne sebep olan Ege Karaaslan Tahliye Edildi.

Üstadım; olayın üstüne konuşulacak çok konu var. Fakat ,forum kuralları gereği sanıyorum, politika hayatımızın her anında olmasına rağmen yapmayacağım. Diyecek çok şeyim var ama dememem lazım. Kısaca yasalar masum insanlar kurallara uysun ve vergisini ödesin diye varlar. Eli silahlı, 15-20 tane...
  10. Wokiie

Manisa'da kırmızı ışıkta geçip bir kuryenin ölümüne sebep olan Ege Karaaslan Tahliye Edildi.

Ölümlü trafik kazalarında sorumlu kişi "taksirle adam öldürme" suçundan yargılandığı için genelde 3-5 yıl hapis cezası alıyor, eğer ambulansı aradıysa, kaçmadıysa falan cezaları baya düşüyor diye biliyorum. Hoş, bir arkadaşımız bundan 3-4 sene önce hatalı sollama yapan birisi tarafından pakete...
  11. Wokiie

nürburgring pistinde motosikletlerin yasaklanması

Nasıl yaparlar ?! Almanya benim için bitmiştir . 🤨
  12. Wokiie

Bir egzoz muhabbeti...

Avcrom sahibi ile yani nağmi diğer Halil usta ile görüştüm. Kendisine egzozumun orijinal parçalarının olduğu kataloğunu gönderdim. Arrow Race-Tech egzozun susutucusu maalesef vidalı bir mekanizma değil. Daha çok pim ile çalışan bir parça. Halil ustaya gösterdiğimde kendisi yapabileceğini...
  13. Wokiie

Bir egzoz muhabbeti...

Peki hocam aldığım yan sanayi egzozun ayarlarını bir ustaya mı yaptırmam gerekiyor yoksa kendim de yapabilir miyim ? Bu dediğiniz konuyu pek anlamadım.
  14. Wokiie

Bir egzoz muhabbeti...

Aynen o şekilde yaptım. Etiket yok fakat yüksek devirde patırdı yaptığı için maalesef ceza kesti. Susturucu yapamadı hiç bir egzozcu. Egzoz neydi diye soracak olursanız, Arrow-Race Tech. 1741196064 Hocam standart bir dört silindir sesi veriyor ve evet orijinallerinden biraz daha gürültülü...
  15. Wokiie

Bir egzoz muhabbeti...

Merhaba arkadaşlar ; Yaklaşık 5 senedir kullandığım motosikletimle ikinci seferdir egzoz cezası yiyorum. Orjinali değil fakat gürültülü bir egzozda değil. Önümden varexli Bmw geçiyor beni alıyorlar yinede ceza yazıyorlar. Neyse konum şu : Motosikleti alırken orjinal egzozunu vermedi satıcı...
  16. Wokiie

Egzoz Cezası Konusu

Merhaba arkadaşlar ; Egzozdan ceza yedim ve hala motorumun egzozundan bulamadım. Bu işlemi 7 gün içinde haftanın 6 günü çalışan birisi olarak halletmem bayağı bir zor. Men edilsin TUV'e gidip muayeneye sokayım ve geçeyim diye de düşünüyorum. Şimdi ben bu egzozu trafikçilere gösterecek miyim...
  17. Wokiie

DENİZLİ FAZER 8 İÇİ EGZOZ LAZIM !

Herkese merhaba; Egzozdan ceza yedim ve orjinal egzozum yok. 2020 aralık ayından beri bu egzozla dolaşıyorum ceza yemek bu aya nasipmiş. Dün gece ceza yedim. 7 gün sonra men olacak eğer "abi bak bu egzoz sessiz inandınız mı?" demezsem. TUV'den geçiyor egzozum üstelik. ACİL FAZER 8 EGZOZU...
  18. Wokiie

Bir yazlık eldiven meselesi

Kullanmakta olduğum eldivenlerim Alpinestars SPX Air Carbon kısa modeli. Bu ikinci kere aldığım eldiven çünkü uygun fiyatlıydı. Fakat şu sıralar yine eldivende problemler çıkmaya başladı ve yeni bir eldiven ihtiyacımı doğurdu. Bir daha Alpinestars eldiven almam ve önermem. Cidden eldiven 3 ay...
  19. Wokiie

YAZLIK MONT HK.

Herkese merhaba; Yaza bir mont ihtiyacım doğdu. Aklıma Motomax shima drift veya drift+ modeli geldi. Arkadaşta Revitt Eclipse 2 alabilirsin diye öneride bulundu. Bir yandan başka bir arkadaşım motosikletekipman.com sitesinden 1:1 replika mont aldığını ve gayet memnun kaldığını söyledi...
  20. Wokiie

Bir garip sorunum

2015 model Fazer 8 motosiklete sahibim. Aküsünü 2021 şubat ayında BS akü tercih ederek değiştirdim. Sonra aradan 2-3 ay geçti ve ben salak gibi iş yeri otoparkımda parklar açık bir şekilde 9 saat bıraktım. E haliyle aküm bitti. Arkadaşta olan aküyü dolduran bir cihaz yardımı ile aküyü tekte şarj...

Yeni mesajlar