Arama sonuçlarınız

1. D

motorum belli bir hızdan sonra gaz almıyor

Merhabalar arkadaşlar. Bende 2000 model marauder 250cc(gz250 diye de geçiyor)var. Motorumun bütün bakımlarını yaptırdım, buji bdeğiştini elektrik kontrolü yapıldı 0 karbüratör takıldı, yağı filtresi değişti manifolt değişti contalar değişti, ama gel gelelim geçenlerde ıspartadan yola çıktım...
  2. D

Motor bloğunu nasıl boyanır

Öncelikle iyi akşamlar olsun. Motor bloğunu griye boyatmışstım ama abim sağolsun motoru kullanmadığından ve bakmadığından dolayı boya bir garip olmuş. Şimdi kendim yapabilir miyim dedim siz değerli üyelerin fikirlerini almak istedim . Aşağıdaki linkteki en alttaki makina benim makina bi fikir...
  3. D

motosiklet boya yardımı

herkese merhabalar...herzamanki gibi yardımlarınızı esirgemeyeciğiniiz bildiğim için buradan yazıyorum.şimdi aşağıda fotoları olan motorumda siyah metal kısımlarda çizikler ve paslanmalr mevcut.ben bunları boyamak istiyorum. küçükken babam sağolsun kaporrtacıda çalştırırdı beni,az çok bilgi...
  4. D

fren hidroliğimde hidrolik yağı görünmüyor acilll

fren hidrolik göstergesine dikkat ettim de sıvı seviyesi yok...açtım baktım içinde hidro0lik de yok..geçen hafta ustaya ses geliyor frenlerden dedim balata spreyi sıktı gönderdi balatalarını değiştir dedi.bu ustalar var ya adamı hasta eder..hemen kolayındalar işin.balatalrıma bakıyorum...