Arama sonuçlarınız

1. okan kömür

Küçük beden sorunu

Öncelikle herkese merhaba bugün motosiklet pantolonu almaya gittim fakat sonuç hüsran oldu en düsük motosiklet pantolonları bile olmadı tec90 denedim çok beğendim ama benden 3 kişi daha alır böyle bi durum basına gelen var mı?varsa nasıl çözüm bulabilirim alıp terzide mi yaptırmam gerekli yoksa...
  2. okan kömür

29 ekim cumhuriyer bayramı fotoğraflar ve videolar (motosiklet dostluktur)

29 ekim cumhuriyet bayramı kortejinde barodi ve iki kortejdir görüstüğümüz ayzek abi ve forumun en eskilerinden bir olup fakat forumu bırak driftli abimizle tanıstık görüstük birdahaki kortejlerde motosiklet.net olarak daha fazla kişi oluruz insallah tekrardan hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu...
  3. okan kömür

30.ağustos.2015 zafer bayramı toplu surus olucak mı?

gereksiz yere konu açmak istemiyorum fakat 30 Ağustos zafer bayramı ile ilgili sürüs duyurusu,etkinliği bulamadım istanbul da 30.ağustos.2015 pazar günü kortej,kutlama olucak mı olucaksa nerede ve saat kaçta olucak bilenler yardımcı olursa sevinirim iyi günler
  4. okan kömür

Teker kaydı asfaltı optum

Bugun aksam ustu motorla gidiyodum havada guzel daha motoru alalı 1 ay olmus zaten en sağda gidiyorum hızımda 40 civari dahada yavaslamak için on freni sıktım sıkmamla ön teker kaydı ben sağa uçtum suruklendim motor sağa suruklendi zeminde az değişikti iyice kaydım ustumde full koruma vardı...
  5. okan kömür

Motor alırken ne yapılmalı

Oncelikle herkese merhaba 3-4 aydır scooterimi sattığımdan beri motosiklet aramaktayım birçok model arastırdım forumdan çıkmaz oldum sizlere sordum kullanıcı yorumlarına baktım ve en son bu cumartesi bir cbr125e bakmak için gittim motor guzeldi temize benziyodu bende dedim salı gunu bulusalım...
  6. okan kömür

görüş alma

öncelikle herkese merhaba motosikletle ilgili birkaçtane konu açtım 5000-5500 tl civarı motor arıyorum fakat scooterimi sattığımdan beri kararsızım desem olmaz aradığım model bulamıyorum orneğin tam kararımı verdim xtreme alıcam motor o kadar buyuk ki acemiliği geç yere ayaklarım yetişmiyo çok...
  7. okan kömür

cin mali 0 motormu 2.el japon mu

Oncelikle herkese merhaba kafamda benim icin buyuk bir sorun var aklimda 0 mondial xtreme max ve 2.el honda cbr125(20bin ustu kmde) sizce hangisini almaliyim? Ekipmanlarim tam. Simdiden cok tesekkurler :)
  8. okan kömür

yurtdısındaki sitelerden alışveriş

öncelikle herkese merhaba benim uzun zamandır arastırdığım fakat hep kararsız kaldığım soruyu sizlere sormak istedim. ebaydan daha önce action cam aldım sorunsuz geldi.ve motosiklet ekipmanlarının bazı beğendiklerimi almak istiyorum türkiyede 100-200 tl lik eldiven orada 20$ bufflar 3$-10$ arası...
  9. okan kömür

cbf 150,ybr125 zorunlu trafik sigortası

motor almaya karar verdim 3000 tl bütcem var korumalarım hazır.tek sorun motorlara karar verememem.kaliteli mmotosiklet almak istediğim için honda cbf150 veya ybr125 te karar kıldım.bu iki motorun trafik sigortaları ne kadardır?kullanan arkadaslar cevaplarsa çok memnun olurum.şimdiden...
  10. okan kömür

Codegen Falcon Xman HD20 Aksiyon Kamera

öncelikle herkese merhaba motosiklet sürerken bana göre action cam herkesin takması lazım o yuzden scooterda sürsem :)trafikte olusucak bi tehlike,kaza veya malum araba sürücülerine karsı haklı duruma düşmek için action cam kullanmanın yararlı olduğunu düşünüyorum.ve birtane uygun action cam...
  11. okan kömür

motovloglar?

önceliklle herkese merhaba motor konusunda daha çok yeniyim ve motovlogların yeni baslayanlar için çok faydalı olduğunu düşünüyorum herkes bildiği motovlogları yazarsa paylaşırsa daha çok faydalanmıs olucaz ve bizim için daha yararlı olucak şimdiden teşekkürler.
  12. okan kömür

satılık honda activa

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-activa-193793669/detay/ ilan No: 193793669 marka:honda activa renk:lacivert km:52000 yıl:2010 son derece temiz kullanıp.okula gitmek için aldım.şimdi ise vitesli motora geçmek için satıyorum. ulaşmak isteyenler:linkteki...

Yeni mesajlar