Arama sonuçlarınız

1. segreto

Kendinizi ne zannediyorsunuz ?

Öncellikle Selam herkese, Konuyu yanlış yere açtıysam eğer kusura bakmayın. Bu forum, motosiklet hakkında sohpet edilmek için, insanların muhabbet edip fikir danışması, tecrübelerini paylaşması için değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum ? Herkes bi pusuda biri konu açsada laf koymaya...
  2. segreto

Konya'da motosiklet kullanmak.

Üniversite okumaya Konya'ya giddiyorum, oranın hava şartlarını niliyorum küçükken 4 sene kadar yaşadım. Şimdiden hazırlık yapmya başladım, kışlık eldivenler, yeni lastikler (rosso 2) motor bakımı gibi. Daha ne gibi şeyler için hazırlanmam gerekiyor? Konya'da yaşayan sürücüler yazabilir mi ?
  3. segreto

D

Merhabalar, Kız arkadaşımla motosiklet kullanıyoruz. Zamanında durumum iyidi ben ekipmanlarımı herşeyimi allaha şükür aldım. Fakat şimdi için aynı durum olduğunu söylemeyem para yüzümüze gülmedi. Kız arkadaşımı ekipmansız bindirmek istemiyorum motora içim rahat etmiyor şükür kask alabildik. ...
  4. segreto

Antalya Motorcu Kamp Alanı Yanıyor

Çok sevilen ve yaz kış çok gelinen Antalya'daki kamp, tatil ve dinlenme alanı Olimpos, Adrasan ve Çıralı yandı, yanıyor... Detaylı haber: http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/adrasandan-olimposa-kadar-kul-oldu-1293174/ Doğal güzellikleri muazzam olan bu yerlerin duyarlı insanlardan yardım...
  5. segreto

Duke 200 Debriyaj Sorunum

Kışın ortasına yakın manetlerimi değiştirdim. Manetleri değiştirirken debriyaj manetinin hemen gidonla billeşme yerinde olan küçük beyaz bi ünitenin bi parçasını kırdım. Türk aklı işte çakmakla eritip geri yerine uydurdum. Bu seferde 6.Viteste 7.000 deviri geçince devir kesiciye bağlıyor...
  6. segreto

2016'da Olanlar ve Olacak Olanlar

Olacak O Kadar https://youtu.be/f-V0FF8DIH4?t=147
  7. segreto

Antalya Sürücü belgesi Randevu sistemi açıldı.

Arkadaşlar soz zamanlarda yeni ehliyetlerden doalyı sistem çökmüş ve kimseye ehliyet vermiyolarlardı Antalya'da şimdi yeniden açılmış zaman kayıpetmeden ehliyet bekeyenler randevu alsın. Biliyorsunuz aşırı yoğun şu sıralar.
  8. segreto

Antalya Kamp duyurusu

Herkese Merhabalar Abilerim/Ablalarım ve kardeşlerim. Lafı fazla uzatmadan direk konuya gelelim. Antalya biliyorsunuzki bu sıralarda biraz yağmurlu ve yağmur duracağı zamanda kampa çıkmayı planlıyorum 1-2 günlüğüne. Ve tüm Antalya motorcuları olarak gitme fikri geldi aklıma. Daha önce...
  9. segreto

Termal İçlik Tavsiyesi

Merhabalar, Motosiklet üstünde değilken bile bu soğukta bi yerlerimiz donuyor malum. Bilgi sahibi olan arkadaşlar uygun fiyata ve işlevini yerine getirebilicek termal içlik tavsiyesi verebilir mi? Burada satılıyor kompedanda 15 tl'ye alt üst beraber ama güvenemedim.
  10. segreto

Trafik Tescilde Sonsuz Bekleyiş günleri.

Arkaşlar bir haftadır inanılmaz bir yoğunluk var. 1 Haftadır sabah saat 4-5 gibi(abartmıyorum) sıraya girip bekleyenler var. Emniyetin içinden başlayıp bahçe ve ana yola kadar uzanıyor neredeyse 700-800 metre. Ben B ehliyetimi çıkarmak için bugun gittim trafiğe. Sabah 7 de sıraya girdim 8'de...
  11. segreto

Duke 200 Soğutmama sorunu

Motor'u ilk aldığımda soğutucu çalıştığında bacaklarım soğutucu yüzüne donuyordu resmen ama şimdi bi şeyler oldu suyu mu bitti ne oldu anlamadım bi türlü. Soğutucu çalışıyor ama eskisi gibi verimli değil bunu nasıl düzeltebilirim? Radyotörde su mu bitti acaba anlamadım gitti. Teşşekkürler :P
  12. segreto

Bakım'da kazık yememek için

Merhablar. Ben motoru ilk defa bakıma götürücem normalde hep babam götürürdü şimdi kendi motorum olunca işler değişti. Tecrübeli abilerim bilir bakımda neler yapmam lazım ustanın başında sürekli bekleyeyim mi her işine karışayım mı yoksa motoru bırakıp iş bitince geli mi geleyim? Siz ne...
  13. segreto

Motosiklet temizliği hakkında (Acemi motorcu içerir)

Merhabalar ben 4-5 seneye yakın motor kullanıyorum. Şimdiye kadar tüm motorlarımı tazzikli suyla yıkadım. Biliyorum ne yazıkkı öyle yaptım. Motor köy motoruydu köye gittiğimde babamla ortak kullanıyorduk. Şimdi ben şehirde yaşıyorum ve yeni motosiklet aldım 1 ay önce antalyada olanlar bilir orta...
  14. segreto

Zincir seside neyin nesi?

Öncelikle hepinize iyi forumlar Ben Ktm Duke 200 kullanıcısıyım motor şuan 550 km de. Motordan garip bi ses geldiğini farkettim. Sesin kaynağı zincir sanki fazla uzun ama bilmiyorum. Yada yağlanması filan gerekiyodur. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse çok memnun olurum. Ayrıca...
  15. segreto

500+ Motor alan uzman oluyor

İyi forumlar direkt konuya geliyorum. Bugun ışıkta bekerken yanıma CBR 600RR durdu. Yandada kızlar filan var ışın bekliyorlar. Erkekliği tuttu elemanın. Işık sayıyor 10,9,8,7....3, oldu adam 1 e taktı motoru yeşil yanınca vınnnn gözden kayıp oldu 2 dk gittim virajdan geçerken bi baktım herif...
  16. segreto

Kılp payı kaza atlatanlar (Abdest temalı)

Sanırım hiç kuru yer kalmamış olanlar bunlar. Edit: videoyu paylaşmak yasakmış kusura bakmayın buyrun link vereyim direkt: https://www.youtube.com/watch?v=jTSVB5sqyTc Edit2 : Yazım yanlışı listesi -Kılp Doğrusu=Kıl :pr:
  17. segreto

Benizn Pompacısının kendini bilmezliği (kafa içerir)

Hayırlı Razamazlar Antalya'da yaz sıcağında Benzin istayonuna 10 km kadar uzak bi yerde benzin bitti. Motoru güvenli bi yere kitledim yürümeye başladım Oruçum ve sıcakta 10 km kadar yürüdüm Sonunda istasyona geldim elimdede bi tek boş su şisesi var dedimki herife Usta kolay gelsin Bu şişeye...
  18. segreto

Saç Canavarı KASK!

Bildiğiniz gibi kask'larımız saçlar için sorun biraz. Bi partiye yada manitanın yanına gidiceğimizde inek yalamış gibi oluyoruz. Kaskin içince saçları bozmadan aynı zamanda kaska ve saçlara zarar vermeden kullanabiliceğimiz bi krem, sprey filan var mı? Ben Vax kullanıyordum evet bi süre çok...
  19. segreto

Yolcu kask takmalı mı ?

Bunun cevabı: tabikide takmalı. Sadece kask değil diğer ekipmanlarıda giymeli hatta. Ama benim merak ettiğim yolcu kask takmassa polis cezası var mı? Bunu polise sprdum kafana göre takıl hacı dedi :sunny:
  20. segreto

Antalya iftar [ETKİNLİĞİ]

Merhabalar. Malum razaman geldi herkes oruç. Ramazanı değerlendirmeden göndermeyelim. Hep beraber bi iftar yapalım dedim. Ramazan bitmeden önce Antalya'da bi restorantta iftar yapalım. Tabi yeteri kadar kişi katılırsa.

Yeni mesajlar