Arama sonuçlarınız

1. J

KLE 500 vs. XT660 X/R . Sizce hangisi ve nelere dikkat etmeliyim ?

Arkadaşlar merhaba. Uzun araştırmalarımdan sonra bu iki motor arasında karar kıldım. Alacağım bu motorlar 2005 - 2007 yılları arasında olacak. Yani 10000 - 13000 gibi bir bütçem var. Açıkca söylemek gerekirse gönlüm nedense KLE 500 e kaymış durumda :) Ama bunu almasam xt660x alırıdım diyorum...
  2. J

Yamaha Ténéré mi Kawasaki KLE 650 Versys mi. Arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin.

Arkadaşlar merhaba. Scooter ile başlayan motor arayışım bir çok farklı tip ve modelden sonra , bu iki model çemberi epey bir daraltmamı sağladı. Boyum uzun olduğu için (198 cm) motor ararken Ténéré ile karşılaştım ve gerçekten işte budur dedim. Daha sonra enduro modeller üzerinden giderken bir...
  3. J

Arkadaşlar motorsiklet dünyasına yeni adım atacağım , tecrübelerinize ihtiyacım var .

Arkadaşlar herkese selamlar . Başlıkta da belirttiğim gibi motorsiklet dünyasına ilk adımı atmak istiyorum. Bunun içinde tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Nedeni Boyum 1,98 ve kilo 115 . Honda PCX 150 modeli üzerinde çok araştırma yaptım . Çok az yakması benim tercihimde ki en büyük...