Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar arkadaşlar durum şöyle ki motosikletimin 1000km bakımından sonra farkettim ki çekiş de azalma var birde baktımki yağ seviyesi çok yukarılarda usta müsvettesi eleman bile sayılmaz sıfatless diyelim :P 3litre yağı komple dökmüş bugün yine masraf edip yağını değiştirttim başka bir...
Biri ingilizce biri Türkçe aynı motosikletin rodaj kitapçığı ve ben Türkçe olana göre rodaj yaptım en azından ilk 800 km de sizce büyük bir problem teşkil edermi?,ayrıca bu nasıl iştir..?,teşekkürler.
Merhabalar arkadaşlar motosikletin üzerinde gelen rodaj yağının dayanma ömrü nedir? mesela adam 5 ayda 1000 km yapsa aynı rodaj yağıyla sonra değiştirse devamında bir problem teşkil edermi,teşekkürler,saygılar.
Merhabalar dainese nin laguna seca tekstil montunu kullanmaktayım fakat boyun kısmı bir normal durmuyor,motorcu montuna ütü değdiren yada bu konuda bilgisi olan abi ve kardeşlerin yorumları için teşekkürler.:rendeer: :cat:
Arkadaşlar sonu air ile biten nefes alabilir delikli deri botlar kışın giyilirmi ? deneyen varmı genelde baharda ve yazın motosiklet sürdüğümüz için sidinin air cobra botunu satın aldım fakat üşütürmü bilmiyorum ''air'' tabir edilen hava delikli botlardan kullanan arkadaşlar yardımcı olursa...
Spor motosiklet ile köy yolu bozuk satıh sık derin olmayan çukurlu yol gibi yollarda mecburi yolculuk yapan arkadaşlara sorum amortisöre zarar olurmu acaba bugün ninja ile şile dönüşü orman yolundan gelelim dedik de vay başımıza gelenler yol değil inşaat .. cevaplarınız için teşekkür...
Merhabalar sevgili iki teker dostları şorum şudur ki; şu İstanbulun sıkışık trafiğinde rodajın motora bi zararı varmıdır uygun devir aralıklarına uydukça malum 10 ile 40 km arası kontağı kapatıyoruz yada sıkışık trafikte aralarda fıtı fıtı seyahat ediyoruz ve birde rölantiide motoru ısttıktan...
İyi akşamlar herkese arkadaşlar sorum şu olacak ki maddi imkansızlıklar sebebiyle kışlık mont edinemedim yazlık file mont unu kışın kasım da aralıkta kullanmak durumunda olan yada fonksiyon kazandırmak için önerisi olan varmı??? Teşekkürler.