Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motoru yan ayaklığığa alırken (üstündeyim motosikletin) ayaklık açıldı geri kapandı motor yan tarafa yattı, motorun hakkından gelemedim ve egzoz ayağımı bir güzel pişirdi.
Sonuç:
Bugun pazarda beklerken benim cgl 125 e Suriyeli bir alıcı çıktı istediğim parayı da veriyor ama satmadım şimdilik. şimdi ben bunu satsam o üzerine nasıl alacak? bu konuda trafik,noter işleri nasıl oluyor?
Merhaba, motosikletimi kontrol ederken alt tarafta yağ kaçağı tespitettim, sanırım şu kırmızı noktayla işaretlediğim somundan geliyor diye tahmin ediyorum.
Sorum şu kırmızı noktalı yerde yağ filitresimi var?
Nasıl olur deneyeniniz var mı? Önce motorun yağını boşaltacağım sonra içine 1 litre gaz yağı koyup 10 km süreceğim sonra gaz yağını boşaltıp eski yağını tekrar koyup bir 10 km daha gezdikten sonra yeni yağ koysam motorun içindeki pislikler tortular gider mi?
Motosikletimi muayeneden geçirdim,ruhsata yapıştırılan pul ve muayene tarihi yazılmadı sadece elime bir sayfalık rapor verdiler.şimdi dentimlerde ben bu raporumu göstereceğim yeni mi geldi bu sistem haberi olan var mı?