Arama sonuçlarınız

1. splender

Motorcular İçin Kamp Yeri Önerisi - İstanbul

Arkadaşlar selamlar. Malum motoru sattım ve henüz yeni motoru almak fırsat olmadı, ama ruhum hep iki tekerli :) Önceleri kamp ve motor videoları çekip paylaşıyordum, şimdilerde ise yeni bir kamp rotası belirledim. İstanbul ili Arnavutköy ilçesi İmrahor gölü kıyısında efsane bir nokta belirledim...
  2. splender

Geleneksel Okçuluk ve Türk Okçuluk Tarihi üzerine

Merhaba arakdaşlar, Uzun zamandır yapmak istediğim geleneksel okçuluk ile ilgili hobime nihayet başladım. Bununla ilgili uzun zmndır teknik yazılı bilgiyi edindikten sonra şimdide pratik olarak yapmaya başladım. Beni bu hobiye uğraşa iten her ne idi ise sizlerle de paylaşmak istedim. Okçuluğun...
  3. splender

GoPro Hero 7 Black - DJI Osmo Mobile 2 Karşılaştırma ve Kutu Açılışı

Merhaba arkadaşlar. uzun süre kulandığım Sony As300 model aksiyon kameramı satıp yerine Gopro 7 aldım. Kutu açılışını neden tercih ettiğimi ve Djı gimbal ile karşılaştırmasını video yapıp beğenilerinize sundum, umarım hoşunuza gider ve fayda sağlar :) İyi seyirler.
  4. splender

Little Bricks Tv ile eğlenerek İngilizce

Arkadaşlar merhaba, Size çok sevdiğim bir arkadaşımın (aynı zamanda ingilizce hocam olur :))YouTube kanalını tanıtmak istiyorum. Reklam için bunu yapmıyorum yanlış anlaşılmasın, kendisi çok güzel içerikler hazırlıyor ve ciddi emekler veriyor bunun için. Legolardan şehirler düşünün :) Yaşayan...
  5. splender

Mantar Avcılığı - Orman Gezileri

Arkadaşlar selam. HEnüz çok yeni bir hobi olsa da benim için şu aralar inanılmaz tutuldum. Uykusuzluk fln hak getire her sabah kalkıp gitmek istiyorum neredeyse :) Benim bildiğim ve ayırt edebildiğim tek tür olan Lactarius Delicious (Kanlıca, Çıntar) mantarını artık çok net bir şekilde...
  6. splender

İntercity İst. Park V-Weekend Motoring 29-30 Eylül

Var mı katılacak? TÜRKİYE’NİN DEV OTOMOBİL FESTİVALİ “V WEEKEND MOTORING” 29-30 EYLÜL TARİHLERİNDE INTERCITY İSTANBUL PARK PİSTİ’NDE! Intercity İstanbul Park tarafından organize edilen “V Weekend Motoring” tam bir festival havasıyla geliyor. Otomobil ve Motosiklet markalarının tanıtım...
  7. splender

GAMEX 2018 DİJİTAL OYUN ve EĞLENCE FUARI

Selam, GameX 2018 Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı bu yıl 6-9 Eylül tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenleniyor. Fuar alanını sizleri için gezdim! Gitmek isteyipte gidemeyen varsa buyursun :) İyi seyirler.
  8. splender

KAMP VE GÜNÜBİRLİK GEZİ İÇİN ENFES BİR MEKAN - AŞIKLAR ŞELALESİ

Selam arkadaşlar, Bayram tatilinden istifade gittiğim turda karşıma çıkan ve tavsiye etmek istediğim bir mekanı sizlerle paylaşmak istedim. Mutlaka uğranılması gereken muntazam bir yer, kamp ve günübirlik turlar için saklı cennet ve çok güzel bir işletmeciye sahip. İyi seyirler.
  9. splender

İlk defa R25 - vitesli motor nasıl sürülür - R25 ile motora başlamak

Merhaba arkadaşlar, Aslıda eski bir video ama çok olumlu dönüşler aldım, o yüzden videoyu sizlerle de paylaşmayı düşündüm. İlk defa motorsiklet sürecek arkadaşlara faydası olabileceğini düşünüyorum. Videodaki arkadaşl yeğenim daha önce hiç motorsiklet sürmedi. Onun içinde bir ilkti...
  10. splender

MOTOR EKİPMANLARIMI SATIYORUM AGV K5 KASK MONT ELDİVEN DİZLİK

Arkadaşlar selam. Bazı özel sebebplerden ötürü ekipmanlarımı satıyorum. Malum motor alamıyorum 1 sene önce motorla beraber aldığım tüm ekipmanlarımı satıyorum. - Agv K5 kask, Feyizoğullarından 2016 model ml ölçüde aldım. Pinlock taşıma çantası vs. dahil. Ekstradan fuardan 300 tl verip iridium...
  11. splender

Breakthrough Junior Challenge 2018- Life Cycle of a Star

ARkadaşlar selam... YEğenim güzel sanatlar liseleri düzeyinde dünya çapında bir çalışma için aşağıda ki videoyu hazırladı. Bir yıldızın yaşam döngüsü hakkında farklı bir teknik kullanılarak hazırladığı videoyu izleyerek ona destek olmanızı rica ediyorum :) İlginizi çekebilir aynı zamanda...
  12. splender

DJI OSMO MOBİLE 2 - KUTU AÇILIŞI VE ÖN İNCELEME

Arkadaşlar merhaba, Son zamanlarda genel olarak yayıncılık konusunda, kullanıcı ve yayıncıya yönelik bir çok gelişme bir çok alternatif çıkmaya başladı. İnternet üzerinden yayın yapmak mobile telefonlara kadar indi. Bu güzel bir gelişme bana kalırsa. Buna imkan tanıyan, drone çeşitleri ile...
  13. splender

BEYLİKDÜZÜ'NDE KAZA - AYHAN ÇETİN

Spartans Moto Crew ekibimize sonraları katılan temiz bir arkadaşımızdı, dün gece kontrolü kaybederek bariyerlere girmiş ve yüksek hızda seyrediyormuş... Ne yazık ki olay yerinde hayatını kaybetmiş Ayhan kardeşimiz. Ailesine sabırlar dilemekten, mekanı cennet olsun demekten başka diyecek sözümüz...
  14. splender

MOTOSİKLET SÜRMEYİ ÖZLEDİM :(

Selam arkadaşlar, Motoru sattıktan sonra başıma Yamaha İstanbul bayiisi ile bir takım hadiseler geldi. Motordan soğudum diyebilirim sayelerinde -ki Mt07 alma planım vardı yine aynı bayiiden. Neyse lafı uzatmayalım. Halen motorum yok ama özledim be :( Rüzgarın savurtturmasını gazın dibine...
  15. splender

ALİEXPRESS SİPARİŞLERİM

Selam arkadaşlar, Aliexpressten toplu bir sipariş vereyim dedim içinde aklınıza ne gelirse var :) Ağırlıklı olarak hobi ve kamp malzemeleri tabii ki de. Umarım hoşunuza gider :) İyi seyirler.
  16. splender

BÜYÜK EGE AKDENİZ TURU YARDIM

Arkadaşlar merhaba, Yaz için tatil planları yaparken en sonunda Ege-Akdeniz turu yapmaya (İstanbul çıkış) karar verdim. Motorumu sattığım için aracımla, eşim ve 3 yaşında ki kızım ile birlikte gideceğim. Motorcu arkadaşlardan ricam sahil şeridini ve yakın bölgeyi gözeterek İstanbldan başlayıp...
  17. splender

DECATHLON KAMP MALZEMELERİ İNCELEME

Arkadaşlar selam, Yine ben :) Kamp yapacak arkadaşlara faydası olur diye paylaşıyorum. İyi seyirler.
  18. splender

KAMP VE HOBİ MALZEMELERİ

Merhaba arkadaşlar malum yaz dönemi geldi, kamp yapmak isteyenlere çakı çakmak tarak lazım olabilecek malzemeler satan bir yerde video çektim. Fiyatlar biraz üst segment ama orijinal ürünler dolar bazında ki yurt dışı fiyatlarına oranla, malum ülkemiz şartlarında yüksek kaçıyor. Hoşuna giden...
  19. splender

İLK SCOOTER DENEYİMİM :) YAMAHA X-MAX 250

ilk Scooter deneyimim :)
  20. splender

OTOBANDA TEK BAŞINA - EDİTSİZ

İyi seyirler.