Arama sonuçlarınız

1. xantrk

Güneşli günde ıslak kalan asfalt ve ilk kazam

Herkese merhaba, Dün itibariyle ilk kazamı yapmış bulunmaktayım. Bursa'da Trilye yolunda gölgede kalan bölgelerde asfalt kurumamış(önceki gün yağmurluydu kaza günü hava 18 dereceydi). Viraja normal bir hızla normal bir açıyla yattığımı düşünüyorum ama bu kendimi yerde bulmama engel olmadı...
  2. xantrk

Ross Airflow alınır mı,nereden alınır? Alternatif Tavsiyeler

Arkadaşlar herkese merhaba , yazlık mont almak istiyorum. 4Riders İbiza almayı düşünüyordum ama her bedeninde belimin aşırı açılmasına çözüm bulamayınca vazgeçtim. Alternatif olarak ross airflow'u buldum ama güvenilir olarak hangi siteden alınır bilemiyorum.genelde stok kalmamış. Fiyat olarak...
  3. xantrk

Kış için Tulum-Ceket Tavsiyesi

Herkese merhaba , ilk motorumu almış bulunmaktayım. Ruhsat işlemlerim bayramdan sonra hallolacak inşallah o arada kıyafet bakıyorum malum önümüz kış. İstanbulda okuluma gidip gelmek için kullanacağım motorumu çoğunlukla. Kışlık bir ceket ve ayrıca dizlik vs almayı düşünüyordum ama yağmura...
  4. xantrk

Honda motor kalmamış , ne ile başlamalıyım? (125-250cc , SS/Naked)

Arkadaşlar herkese merhaba. 18 yaşındayım ilk motorumu alacağım inşallah. Boy 1.80 Honda cbr125 almaya niyetlenip ailemle beraber honda bayiine gittik , 125 kalmadığı uzun bir süre gelmeyebileceği söylendi. Yavaş yavaş hesap kitap yapıp cbr250 yi düşünmeye başlamıştık ki , yine aynı şey. Sadece...

Yeni mesajlar