Arama sonuçlarınız

1. Mitoqondri

Kötü Kedi Şerafettin Sinema Filmi

Kötü Kedi Şerafettin severler var ise animasyon sinema filmi 5 Şubat'ta sinemalarda olacak. :) Buda filmin fragmanı. Ayrıca seslendirmeleri yapan ekipte oldukça başarılı. :cat:
  2. Mitoqondri

RİDE (Motosiklet Yarış Oyunu)

Oyunun satış sayfası linki: http://store.steampowered.com/app/345660/ Arkadaşlar motosiklet yarış oyunu arayanlar veya bu oyunu bilenler vardır mutlaka. Bugün itibari ile oyun %60 indirime girmiş ve 23.60 tl Steam'de. 23 Kasım'da indirimin süresi doluyor. Almak isteyenler varsa bilgilendirmek...
  3. Mitoqondri

Amerika'da ki Türk Vlogger Tek Tabanca

Arkadaşlar Youtube'da vloggerlara bakarken dikkatimi çekti. Amerika'da yaşayan Türk'ün yapmış olduğu vloglar. Güzel yerleri geziyor, virajlı yollar vs. ilginç trafik kurallarından bahsediyor Amerika için. İzlenebilir vlogları var. :cat: https://www.youtube.com/channel/UCqUposHCyUyEtvn6UtwjPqA...
  4. Mitoqondri

Antalya Buluşma Etkinliği (14.06.2015 Pazar)

Buluşma Yeri: Antalya Akvaryum Buluşma Tarihi: 14 Haziran 2015 Pazar Buluşma Saati: 19:00 Buluşma Konusu: Antalya'da ki motor kullanıcıları olarak buluşup tanışmak.. Sohbet, muhabbet edip kurulacak grup hakkında bilgi alışverişi yapmak.. Arkadaşlar yapacağımız bu buluşmaya herkes...
  5. Mitoqondri

Antalya'dan kaç kişiyiz ? (Buluşma ve Gezi)

Arkadaşlar Antalya'da bulunan motorcu arkadaşlar yazar ise, hem birbirimizi tanımış oluruz hemde bir buluşma ayarlayıp görüşmüş oluruz diye düşünüyorum.. Antalya il sayfasına neden yazmadın derseniz daha önce çok yazdım ama pek o sayfaya girip okuyan yok.. O yüzden sohbet bölümüne konuyu açmak...
  6. Mitoqondri

Motorcular arabaya saldırıyor ! Ama neden ?

Bu video 2013 yılına ait.. Daha önce forumda verilmemiş sanırım.. Range Rover sürücüsü bir motorcuya çarpıyor ve olaylar ondan sonra başlıyor..
  7. Mitoqondri

Honda Cbr250r Yağ ve Yağ Filitresi Değişimi (Video)

Arkadaşlar motorumun yağ ve yağ filitresi değişimini kendim yaptım.. Amatör olarak video çekerek anlatmaya çalıştım.. Honda Cbr250r için internette Türkçe yağ değişim videosu bulamamıştım.. Bu yüzden yağ değişim işini kendileri yapacak olan arkadaşlara yardımcı olabilirim umarım...
  8. Mitoqondri

Motorun zincir gerginliği tekeri çevirince değişiyor..

Arkadaşlar sorunum tam olarak bu.. Tekeri boşta çeviriyorum zincir bi sıkışıyor bi gevşiyor.. Birde tekerin tam arkasından baktım.. Tekeri çevirince hafif sağ sol yaparak geziyor zincir koruma lastiğinin üzerinde.. Sorun nedir ? Nasıl giderebilirim ? Bu arada maşanın iki tarafındada çizgiler...

Yeni mesajlar