Arama sonuçlarınız

1. P

Direksiyon Sınavına Girdim

Merhaba arkadaşlar yeni eve geldim sınava girdim 8.45 deydi önce trafik etabını yaptık hiç sorun olmadı sonra denge tahtasında ilk çıkışımda direk kaydım :) sonra geri çıkmadım dubalara geçtim orayı devam edip sekiz çizdim sonra döndüğümde hoca tekrar geç dedi tekrar geçtim hiç sıkıntı yaşamadan...
  2. P

Merhaba Arkadaşlar Kıyafet Yardım

Merhaba arkadaşlar adanada oturuyorum bu hafta sınava girecem sonrada motosiklet alacağım aklımda olan honda cbr 250R ve onun içinde kıyafet arıyorum eldiven pantolon mont kask ayakkabı ve unuttuğum ne varsa pantolon olarak TECH90 düşünüyorum ve ayırabileceğim miktar 1.200 tl civarı bu arada...
  3. P

Yarın Sınava Gireceğim

Merhaba arkadaşlar yarın sınava gireceğim girmeden önce son olarak nelere dikkat etmem lazım ve kurs yeri kalabalık olduğundan dolayı pekte soramadım yanımda cüzdan para v.s götürebiliyormuyuz yoksa içeri kalem ve sınav kağıdından başka birşey sokamıyormuyuz ve son olarakta dikkat etmem gereken...
  4. P

Cross/Enduro

Merhaba Arkadaşlar Ehliyet kursuna yazıldım agustosta sınava girecem eylüle kadarda işte çalışıyorum para biriktiriyorum yaklaşık eylül gibi elimde 7-8 bin tl toplam param olur ekipmanlar hariç sadece motora ayırmalık ve enduro tipi motorlar istiyorum aklımda bi Kuba str 250 var ben şöyle...
  5. P

Saçmalığın daniskası

Merhaba Arkadaşlar 17 yi bitirmenin hevesi ile bir sürücü kursuna yazıldım ve geçen hafta bana 5-6 tane belge almamı istediler 1 günümü ayırdım ve en son sicil kaydı alırken memura parmak izi nerden alındığını sordum oda bana sürücü kursları kendileri yaptığını söyledi bende belgelerimle sürücü...
  6. P

Merhaba Arkadaşlar Motor Almayı Düşünüyorum

merhaba arkadaşlar motor almayı düşünüyorum 125-250cc honda yamaha st kanuni v.s bir kaç markalara baktım bana göre çok ufak gibi geldi 1.85-1.87 boyum var ve kalıplıyım ne tür motor önerirsiniz.

Yeni mesajlar