Arama sonuçlarınız

1. Motork08

Lambretta v125 - v200 special nasıl bilirsiniz ?

Evet 2.eli kalitesine göre uygun fiyatlı geldi bana. Onunda sebebi yedek parça sorunu sanırım. Yurtdışından parça lazım olursa kendim temin ederim diye düşündüm ama 30 euro sınırından dolayı olmaz gibi duruyor. Fren maneti bile bulunmuyor olması düşündürüyor sadece belki düzelmiştir diye konuyu...
  2. Motork08

Diğer Lmbrette v200 Special Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merhaba yedek parçası bulunuyor mu almayı v200 almayı düşünüyorum
  3. Motork08

Lambretta v125 - v200 special nasıl bilirsiniz ?

modelin yedek parça ile ilgili son durumu nedir? almaya karar verdim ama yedek parça bulmak imkansız diyorlar bilgisi olan var mı?
  4. Motork08

Gömülü 20'lik diş doktor tavsiyesi ?

Selamun aleyküm ahali 20 lik dişlerimin ikiside gömülü içeride yatık pozisyonda duruyorlar. Yaşım 22 erken çektirildiğinde daha kolay oluyormuş. İkiside alt 20likler bu arada. Gömülü diş çekimi işinde uzmanlaşmiş bu konuda ünvan kazanmış ve tecrübeli aynı zamanda motosiklet süren :) doktor...
  5. Motork08

Bu karakterin adını bilen ?

Bu çizgi film karakterinin adını öğrenmem lazım bilen varmı ?
  6. Motork08

Askerlikle ilgili sorum var ?

Selamun aleykum alahlii. İlk önce bunun yeri bu forum mu diyenler olacaktır. Burada açmamın sebebi çoğumuzun erkek olmasi ve motosiklet kullanıcılarının bilgili ve eğitimli olmasidir. He birde konu dışına açtim tabii. Soruma geleyim 21 yaşimdayim önlisans mezunuyum. Askere gitmeyi düşünüyorum...
  7. Motork08

Cycles security services kullananlar

Selam arkdaşlar. Fuarda gösteri alani kapısından girince solunuzda kalan bi stand vardi. Geçerken bu broşürü verdiler. Biraz dinleyince mantıklı geldi. Hatta sanırım sistemin kurucusu. Mustafa abi okuyorsa selamlar. Çok ilgili ve iyi birine benziyordu. Bi internette bakayım kullanıcılar Ne...
  8. Motork08

Bir motorcunun girişimi hiyarcikti.com Salata gönderen site..

Selam forumdaşlar mt.net'in eski takipçi ve üylerindenim. Bir girişimde bulundum ve bunuda ilk motosiklet sever kardeşlerimle paylaşmaktan gurur duyarum. Link yazının altında hocam bir bakınız. Yorum,öneri birşeyler yazın. Ama mutlaka yazın. :) Sitenin altindaki hiyarciklardan sosyal medya...
  9. Motork08

Tatlı bir düşüş...

Bügün 12 sularında uskudardan beykoza dönüyordum. Beylerbeyınde önce cıkılan sonra inilen değişik bi mimari var coğumuz bılırız. O sıralarda dolu yağıyordu. Lastiklerimde irc hemide türk mali. Neyse o cebden geçmeyi tercih eyledim. Dik sayılır yerlede sabun köpüğü gibi birşey var. Ben biri...
  10. Motork08

Lyse sınavına skuterımle gidicem... (YARDIM)

Cümleten iyi geceler motosıklet.net ahalisi benım kucuk bı sorunum var size danışıp yatmam lazım malum yarın lys var. Sorun şu ki sınav gırısınde arama oluyor yanında şeffaf pet şişedeki su hariçinde hiç birşey olamamsı gerekiyor.Oh atarım butun edavatı koltugun altına sınava girerim rahat rahat...
  11. Motork08

Yol Kayıt Kask Kamerası (Action camera) sahipleri bilgi paylaşımı

Arkadaşlar, abiler, ablalar, kardeşler, kaskıma monte edip kayıt yapabılecegım, hergun kask gıbı kullanabilecegim bi ekıpman olarak bu kameralardan almak ıstıyorum. Trafikte hergun o kadar cok şey oluyor ki bunlari kayıt altına almam gerekli. Hemde gezilerimde kullanırım diye düşündüm. 250-350...
  12. Motork08

Asyada Lastik satan yer bilen ? (YARDİM)

Selamun aleykum Arkadaşlar lastik almayı dusunuyorum.Bridgestone hoop b01 desenınden alıcam honda fizy 125e göre arkalı önlü tek bunu bulabıldım kaliteli olarak. ::153:: Diğerlerine göre ucuz olarak...
  13. Motork08

Böyle trafige lanet olsun :(

Otobusteyim sikintidan patlamak uzereyim altunizadeye gitmem gerekiyor hafta sonları öğrenciligimden dolayı. Benzin alicak param yoktu lanet olsun cengel koy trafiği ta kuleliden başladi sikintidan patliyicam bi ton insan var su otobüste sunlara anlam veremiyorum herkes bi scooter alsa 5...
  14. Motork08

Köpek pisliğine basıp düştüm :)

Abiler kardeşler selamunaleykum Bu kadar üzücü kaza haberının ardından belkı benımkıyle bıraz yuzunuz güler diye sizinle paylaşmak istedim forumu takıp edıyordum katılmak ıstıyordum bu bahaneylede üye olmuş oldum :) Yaptıgım tam kaza sayılmaz aslında dedemın hatırası 91 model honda vision 50cc...

Yeni mesajlar