Arama sonuçlarınız

1. eek

Uzun Yol Kardeşliği

Arkadaşlar İstanbul'da bir gurbetçi olarak uzun yollarda tek başıma sürmekten açıkçası pek keyif almıyorum (300km üzeri özellikle). Bu nedenle uzun yol yapacak arkadaşlarla buraya güzergah, gidiş şekli (sürat - mola) ve saat bilgisini yazarak bir uzun yol kardeşliği yapabiliriz diye düşündüm...
  2. eek

Satılık Regal Raptor Daytona - İlan Yorumları

Arkadaşlar ilk motorumu satıyorum, şehiriçinde kullanırım diye tutmak istemiştim ama açıkçası ne kadar zor olsa da yenisini kullanıyorum :) İlan linki: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-firsat-regal-raptor-daytona-219879924/detay/ Açıklamaları gayet düzgün yazdığımı...
  3. eek

Artago / Urban Security Markasını Bilen veya Kullanan?

Arkadaşlar linkteki ürünü almak istiyorum ama hiç inceleme veya yorum bulamadım, bu ürünü veya en azından bu markayı kullanan var mı: http://www.hondamototal.com/pzvf~u~artago-urban-security-170-cm-kement-zincir Abus'un da bu tür kement zinciri var ancak fiyatı 3 katı, değer mi bilemedim? Kilit...
  4. eek

Çarpıp Kaçan Taksici Nasıl Bulunur?

Bugün saat 11:00 civarında Barbaros Bulvarı'ndan aşağı inerek Ortaköy'e dönmek için beklerken önümdeki taksici geri vitese takarak (heralde oraya dönmekten vazgeçti) motoruma çarptı. Bu arada yolda orta şeritten sakin sakin gidip sinyalimi verip ışığı beklemeye başlamıştım, aradan derecen hızlı...
  5. eek

Yamaha Bayi Tavsiyesi

Arkadaşlar bu hafta yeni bir motor almak istiyorum, kredi işlerini hallettim sayılır. İstanbul'da üç bayide istediğim motor var, üçü de satışa ek olarak servis hizmeti de veriyor. Seçeneklerim Anadolu, Tuna ve Daytona. Fiyat olarak Daytona ve Tuna biraz daha ikram yaptı (küçük rakamlar fiyatı...
  6. eek

Kevlar Hoodie / Kapüşonlu - Bikers Gear UK

Arkadaşlar ne zamandır istediğim kevlar hoodie yi Tech90'ı bekleyemeden ebay üzerinden aldım. Bu ürünü isteme nedenim göbek nedeniyle mont ile rahat edememem ve günlük kullanımda daha rahat olacağını düşünmemdi. Geçen hafta şu mağazadan aldım...
  7. eek

lk Videom & Yorumlarınız

Arkadaşlar uzunca bir süre önce SJ5000+ kamera almıştım, ilk defa kullanma fırsatım oldu. İki konuda fikrinizi almak istedim, birincisi kamera ile alakalı, çok fazla titreşim var, bunu nasıl engelleyebilirim (Adobe Premiere kullandım birleştirmek için), ya da normal mi bilmiyorum. Youtube...
  8. eek

Hudson Hard Rock Black Eldiven (Ücretsiz)

Kışın başında aldığım ve 3-4 kere giydiğim eldivenimi ihtiyacı olan bir arkadaşımıza vermek istiyorum. Bedeni small ama pek de small sayılmaz, satma nedenim de bu, büyük geldiği için kullanamıyorum. Eldiven bedeni M-L arası olanlara tam olacaktır, tam L giyene olmaz diye tahmin ediyorum...
  9. eek

Regal Raptor Daytona Ape Hanger Gidon

Regal Raptor Daytona görüntüsü ve fiyat avantajı nedeniyle (her ne kadar 2015 modellerde fiyat avantajı sorgulanabilir durumda olsa da) chopper sevdalıların başlangıç motoru olarak sıkça tercih ettiği bir model. 2013 ve 2014 modellerin bir kısmı mini ape hanger gidon ile geliyor (benimki bu...
  10. eek

Satılık Climder C3 Bluetooth Intercom

Arkadaşlar merhaba, yeni aldığım Climder C3 interkomu (ikili set) aldığım fiyata satıyorum: http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-intercom-climder-c3-yurtdisi-fiyatina-203115684/detay Ürünü aldıktan 1 hafta sonra fuardan Schuberth kask aldım ve...
  11. eek

Schuberth S2 Kullanıcıları

Arkadaşlar dün Schuberth S2 kask aldım ancak zamanla ne kadar genişleyeceği ile ilgili sorularım var. Normalde ölçülere göre kafam M ancak M aldığım kaskım zamanla çok geniş gelmeye başladı (LS2), bu nedenle bu sefer çok denedim ve S almaya karar verdim. Denediğim tüm markalarda S bedenler...
  12. eek

Motosiklet Sehpası

Bakımları kendim yapıyorum ve özellikle zincir bakımı için sehpaya ihtiyacım var. Ankara'da grubumuza ait sehpa ile hallediyordum ancak İstanbul'a taşınınca kendime bir tane almam gerekti. Araştırmalarım sonucu motorum için en uygun tipin ortadan kaldıran şu model olduğuna karar verdim...

Yeni mesajlar