Arama sonuçlarınız

1. H

Gidon yamukluğu nasıl anlaşılır ?

Arkadaşlar merhaba, Yaklaşık 4-5 ay önce ufak bir kaza geçirdim ve motorumun gidonunda yamulma meydana gelmişti. Serviste sıfırıyla değiştirdim. Fakat sezon başından beri bana gidonda bir yamukluk varmış gibi bir his geldi :) Gidonu tam düzleyip yerden yüksekliği ölçtüğüm zaman 1 cm'e yakın bir...
  2. H

Performans Egsoz motora zararlı mıdır ?

Sorum forumdaki ustalara arkadaşlar. Aldığım yeni motora ( VFR 800 ) G.P.R egzos takmak istiyorum. Sağda solda konuşulanlar markası ne olursa olsun orjinal harici egzosların motora zarar verdiği yönünde. Bilgi sahibi olan var mıdır ? Şu bahsedilen yakıt hava ayarı İstanbul'da nerelerde...
  3. H

Kawasaki 650 VERSYS

ABS'li ve düşük Km'li bir model satan olursa almak istiyorum arkadaşlar.
  4. H

Satılık 2012 Honda NC700 S

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2012-hatasiz-tertemiz-ve-aksesuarli-nc-700-s-175336506/detay/
  5. H

Honda XL 700 Transalp & Kawasaki KLE 650 ?

Arkadaşlar merhaba, Konuyu varsa kullanıcılarının yorumlarını almak için açtım. 2012 Honda NC700 S sahibiyim. Birkaç uzun yoldan sonra motorumu kafadan aldığı rüzgar ve 6.500 devirde kesmesi gibi birkaç özelliğinden ötürü değiştirmek istiyorum. Uzun ve geniş bir ön cam ve geniş bir gövde şu an...
  6. H

Nolan - AGV - Mashurin ?

Selam arkadaslar, Kaskimi degistirmek istiyorum. Butcem dahilinde bu 3 markadan kasklar begendim. Kullanicilari varsa bilgi verebilirler mi ? Ciktigim maksimum hizlar 170-180 ve genelde sehir ici kullaniyorum.
  7. H

Merhaba ! İlk yüksek cc motorumda yardım lazım :)

Selam arkadaşlar, Siteye yeni üye oldum, motor kullanmaya ilk olarak yamaha aerox 100cc scooterla başladım, 2-3 sene sonra da aldığımız yamah xt125 cross 'u halen kullanıyorum. Yalnız bu motorlardaki tecrübem sadece yazları çanakkaled'de olduğum 1-2 ayla sınırlı. Dolayısıyla pek trafik tecrübem...