Arama sonuçlarınız

1. DarkWheel

.::İĞNEADA GEZİSİ (az fotolu)::.

03.04.2017 tarihinde iğneada yapalım dedik, kardeşimle beraber Beşiktaştan yola çıktık sabah 5 civarı (erken çıkan erken yol alır hesabı). Kamp malzemeleri, içlik, pantolon, kask eldivenler derken terminatör gibi olduk, içimiz 20 kat. Şu aralar gitmeyi düşünenler varsa Kırklareli geneli hava...
  2. DarkWheel

Çalıntı Bajaj Pulsar-34 TA 9051- Kırmızı Siyah

Motor hocamın siyah-kırmızı bajaj pulsarı bu sabah çalınmıştır, kırmızı-siyah, plakası 34 TA 9051. Gören yada duyan arkadaşların 05346392651 numaralı telefona ulaşmaları rica olunur. En son Kağıthane ve sanayi mah. civarında görülmüş. Teşekkür ederim.
  3. DarkWheel

Yamaha DRAGSTAR XVS 1100

Buyrun arkadaşlar ilgilenenler için. Kazasız sürüşler. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-temiz-ve-sorunsuz-dragstar-1100-240166302/detay/
  4. DarkWheel

.::Yamaha Dragstar XVS 1100::.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-temiz-sorunsuz-acil-satilik-222005786/detay/ Selam dostlar, yukarıda ki linkte göreceğiniz gibi. Evlilik planları nedeniyle satılıktır.
  5. DarkWheel

.::Yamaha DRAGSTAR XVS 1100 Orjinal Egzoz::..

Merhaba dostlar. Benden önceki sahibi saolsun taktırdığı egzozları kaynaklamış, şimdi slip on egzozlarımı kullanamıyorum. XVS 1100 için iki header'a da ihtiyacım var. Çıkma parça olabilir. Yardımcı olursanız sevinirim. (Muffler lar olmasa da sorun değil, sadece headerslara ihtiyacım var).
  6. DarkWheel

.::Yamaha Dragstar XVS 1100, yine ben, yine talihsizlik::.

Tekrardan merhaba. Bugün egzoz için Topkapı oto sanayine gittim. İki aydır sorunsuz kullandığım motor sanayi sitesine vardığım anda 1 litre yağı yemiş, yağ lambası yanıyordu. Geldiğim noktalara baktım fkat herhangi bir yerden yağ sızdırma problemi de yok. Bu motor neden yağ eksiltir bilen duyan...
  7. DarkWheel

.::Yamaha dragstar XVS 1100 Yağ markası::.

Öncelikle herkese merhaba. Yamaha Dragstar XVS 1100A sahibiyim. Kullanan arkadaşlar varsa hangi marka yağı neden tercih ediyorlar bilgi almak isterim. Yanlış bilmiyorsam kalın yağ kullanmak gerekiyor. Yardımınız için teşekkür ederim dostlar.
  8. DarkWheel

Hyosung GV 250 ve baş belası bir arıza

Herkese merhaba. Hyosung gv250 kullanıcısıyım. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşların yardımını talep edeceğim, motor 5 gündür tamirde ve sorun çözülemedi, büyük ihtimalle servise gönderilip makineye alınacak. Bugüne kadar herhangi bir problem veya kaza yaşamadım, fakat ortaköy dereboyu...
  9. DarkWheel

Herkese Merhaba

Merhaba Arkadaşlar, Forumunuzu uzun zamandır takip etmekteyim. Öneriler olsun, yeni başlayanlara tavsiyeler olsun gayet canlı bir ortam olduğunu gördüm ve sonunda dayanamayıp üye oldum, pişman değilim :) Ben Bahadır, bebekten katılıyorum aranıza. Hyosung gv250 kullanıcısıyım. Beraber uzun bi...

Yeni mesajlar