Arama sonuçlarınız

1. J

r25 şimdi alınır mı?

2.el r25 alıcam da sizce 2020 modelinin gelmesini bekliyim mi önceki modellerin fiyatları düşer mi? sizce almak için en iyi vakit ne zaman
  2. J

r25 absli mi abs siz mi?

r25'i almayı planlıyorum da 2017 model ve üstü ortalama 20-25 bin tl üstü absli mi alınır yoksa 15-20 bin arası 2016 model abs siz mi alınır değer mi ekstra paraya sizce?
  3. J

Motor alıyorum

Merhabalar, 22 yaşındayım B sınıfı ehliyetim var haziran başında A2 ehliyette alıcam kendime bir motor bakıyorum da sizin tavsiyenizi merak ettim. Yaklaşık 20 bin tl bütçem var çok hız hastası biri değilim zaten istanbul trafiğinde hız yapmaya da gerek olcağını sanmıyorum oyüzden 125 lik bir...
  4. J

yazın ehliyet alıcam ama

yaz sonu gibi a2 ehliyete almış olmayı planlıyorum fakat bu ay sonu yurtdışına çıkmam lazım ve 1-2 ay gibi bir süre kalıcam o sırada kursa gitmeyip kitap alıp yurtdışında çalıssam sınav olunca girsem sorun olurmu ?
  5. J

A2 ehliyet direksiyon sınavı

arkadaşlar sınava giricemde nette dolaştım geçen yaz çok kolaymış herkesi geçiriyorlarmış 4 dubayı geçip dönüyormuşsun felan şimdi çok zorlaşmış diyorlar gözüm korktu açıkcası motorum yok şuanda oyüzden pratikte yapamıyorum yeni alanlar arkadaş varsa detaylı bilgi verebilirmi
  6. J

Motor Tavsiyeniz ?

Honda Cbr 125 R tarzı motor düşünüyorum sizce iyimidir yeni başlayan için veya daha iyi gördüğünüz motosiklet varmıdır ?
  7. J

Yeni başlayana hangi motor başlamalıyım

yeni ehliyet alıcamda herşeyi ayarladım sizde nerden başlamalıyım alıp hemen değiştirmek istemiyorum birde kargo için kullanılan motor tarzı da istemiyorum şık uzun kullanabileceğim kaliteli bir motor arıyorum öneriniz nedir ? Fiyat konusuda ne kadar uygun olursa okadar iyi çok aşmak istemiyorum
  8. J

Motor Ehliyeti

Arkadaşlar 13 haziranda 17 yaşımı dolduruyorum bende ehliyete girmek istiyordum tam 14 haziranda sınav varmış ona girebilirmiyim şimdiden kayıt olsam birde kursa gitmek zorunlumu ?? ehliyet testlerini kolay geçiyorum direksiyon içinde arkadaş var bana gösterceğini söylüyor kursta zaman harcamak...

Yeni mesajlar