Arama sonuçlarınız

1. hakan_czy

alınık dl 650

arkadaşlar 2007-2011 arası temiz kullanılmış kilometresi düşürülmemiş dl650 arıyorum mümkünse 1.,2. enfazla 3. sahibinden fiyatı makul şişirilmemiş mümkünse ankara ve civarı tercihim elinde olan arkadaş buradan özel mesaj ile ulaşsın numarasını ve şehrini yazsın ben dönerim teşekkürler.
  2. hakan_czy

Kurtları Döktük(dökmüştük)

Zamanında yayınlayamadığım gezilerimden en az fotoğraflı olanını seçtim iyiseyirler[/IMG] Kış bitisinde motoru bir çalıştıralım diyorum geçen sezon aldığım akü maalesef imkan bulup marş basamadığımızdan bitmiş bir önceki hafta yeni akü almıştım Nisan 2015 tarihi kesin htrlamyorum sbh erken...
  3. hakan_czy

SATILIK CBF 13013 kM DE MEMURDAN

Motorun sitede bir çok gezide fotoğrafları var motoruna el değmemiş Ayrıca yedek.gaz ve debriyaj telleri kappa çantası ve brandasıda verilecektir yağ yakmayan 2009 japonya üretimidir. siteden adm12 nin yayınlamış olduğu (Batı Karadeniz Yollarında(22-24 Nisan 2016)(şu an etkinlik gezi...
  4. hakan_czy

gidon sallama sağ sol sürekli

Motor:cbf 150 siteden araştırdım gerekli doyurucu bilgi yok işin ehli ve tecrübe etmiş arkadaşlar yazsın gereksiz yorum yazmayalım.(hele hele)elleri bırakma titremez yazılmasın lütfen. sorun şu:son bir aydır 30-40km/h süratte elleri bıraktığımda motorun gidonu hafif hafif sağ sollarla başlayıp...
  5. hakan_czy

Doğudan(van) Batıya(Edirne) 2301 km solo gezi

Öncelikle siteye üye olma amacım aşağıdaki rotayı gerçekleştirebilmek üzere yol arkadaşı bulmak idi. [/url][/IMG] Ancak etkinlikler ve duyurular kısmına konu açmama rağmen ya rotayı yapmış veyahut yapmak isteyip zaman yönünden uygun olmayan arkadaşlar oldu bunun neticesinde konu başlığındaki...
  6. hakan_czy

memurdan düşük kilometreli cbf 150 acil

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-memurdan-kelepir-az-kullanilmis-cbf-ve-crf-220443756/detay.2. motorum ev alacağımdan satıyorum istenilen ustaya gösterilir.yedek anahtarı ve orjinal takım çantası mevcut.linkten inceleyiniz.2009 model 10200 km de 4300 tl
  7. hakan_czy

artos 3537 m hüsran ile biten zirve tırmanışı

Öncelikle belirteyim gezi yazısı olarak planlamadığımdan başlangıç kısımlarına ait fotoğraf yok.Van'a geldiğimden beridir cbf'imle dağ bayır geziyorum baktım biyerden sonra motor artık yetmiyor ve crf 250 l ye terfi edip gezilerime devam edeyim dedim daha önce ve edindiğim arazi tecrübesinden...
  8. hakan_czy

crf 250 l yan çanta demiri yapımı

öncelikle forumun bu kısmını çok sevdiğimi ve motora dair çok şey öğrendiğimi belirteyim kendin yap bölümündeki ilk konum elimizden geldiğince birşeyler yaptık malzemeler 1-)30*3*120mm lama demir 2-)10 mm çaplı 2,5 metre demir 3-)tabure bacağı 15 mm dairesel kesitli (eldeki malzemeden)...
  9. hakan_czy

crf 250 l yan çanta demiri yapımı

öncelikle forumun bu kısmını çok sevdiğimi ve motora dair çok şey öğrendiğimi belirteyim kendin yap bölümündeki ilk konum elimizden geldiğince birşeyler yaptık malzemeler 1-)30*3*120mm lama demir 2-)10 mm çaplı 2,5 metre demir 3-)tabure bacağı 15 mm dairesel kesitli (eldeki malzemeden)...
  10. hakan_czy

van erekdağı vadisi rakım 2200-2700 Metre

[/IMG]arkadaşlar 2014 nisanında çekilen ve zaman bulamadığımdan yüklemek şimdiye nasip oldu kısa kısa butarz bir kaç konu açarak fotoğrafları paylaşmaya çalışacağım ilginize şimdiden teşekkürler...
  11. hakan_czy

vangölü çevresi nemrut krateri ve aygır gölü 473 km

iyi seyirler gezi arkadaşım ümit'e çok iyi yol arakadaşı ve görüntülerdeki emeğinden dolayı teşekkür ediyorum.
  12. hakan_czy

van civarı gezilerimin devamı 2

[/URL][/IMG] haftasonu mangal yapalım dedik bende civarda biraz motorla dolanayım derken bu fotoları çektim burası edremit ilçesine bağlı çiçekli beldesi [/URL][/IMG] mangal yaptığımız yere yakın bir tepeye çıkıyorum yol yok direk arazi bilenler için abalı kayak merkezi yolunun sağındaki...
  13. hakan_czy

doğuanadolu,karadeniz turu yapmak isteyenler.

van ilinde yaşıyorum burada fazla motor kullanıcısı yok mayıs,haziran,veyahut temmuz ayı içerisinde vandan doğu beyazıt,Iğdır,kars,Ardahan,çıldırgölü,Şavşat asfalt olmak üzere şavşattan sonra yayla yolları ve patikalardan karçal dağları eteklerinden meşhur manzarasıyla beni büyüleyen karagöle...
  14. hakan_czy

doğuanadolu,karadeniz turu yapmak isteyenler.

öncelikle merhaba foruma yeni üye oldum yıllardır çeşitli bilgiler edinmek için forumları geziyorum 3 yıldır motosiklet kullanıyorum yeni 1 crf 250 aldım van ilinde yaşıyorum burada fazla motor kullanıcısı yok mayıs,haziran,veyahut temmuz ayı içerisinde vandan doğu...

Yeni mesajlar