Arama sonuçlarınız

1. hrngndz

Aküdeki amper nedir?

Merhaba, 125'lik skuterimde 12v 6 ah akü var ve sanırım ömrü doldu çalışmıyor yeni akü alacağım. 12 volt 6 ah yerine 12 volt 9 amper falan alsam bir sıkıntı olur mu acaba? Daha sağlıklı marş falan basmasını sağlar mı? Teşekkürler
  2. hrngndz

[FOTOĞRAFLI] Motorumdan sallanan bu parçalar nedir?

Merhaba ustalar abiler. Motorum: Asya 125 T Nostalji Üstte fotoğrafta gördüğünüz gibi sabah yolda gelirken bu iki şey kenardan sallanamay başladı o hotum ve ucunde metal boru olan şey nedir çözemedim. Bir yerden çıkmış kırılmış gibi. Ama bu olay olduktan sonra feci bir şekilde motorun sesi...
  3. hrngndz

Mangal ve Semaver Taşıma Sorunsalı

(kireçburnu sahil/istanbul) Arkadaşlar Merhaba, Yaz kapıda malum mangal ve semaver siparişi verdim artık eve girmem :) Motorum Asya 125 Nostalji, aldığım mangal minicik güzel bir şey portatif. onu her türlü her yerde taşırım ama semaveri taşıma konusunda sorularım var nerteye nasıl...
  4. hrngndz

(Fotoğraflı) Ben de gelebilir miyim?

Abiler, kardeşler, üstadlar herkese selam. 5 gün önce güvendiğimi bir arkadaştan asya nostalji aldım. Buraya üye olup sizinle de tanışmak istedim :king: İsmim harun, istanbul tarabya'da ikamet ediyor ve beşiktaş etiler'de çalışıyorum buradan bu mesajı gören herkese selam olsun :wiinkk:

Yeni mesajlar