Arama sonuçlarınız

1. Kavel

34 Beden mont önerisi ? (Kadın Montu)

Merhaba dostlar, Birkaç gündür kız arkadaşıma motosiklet montu bakıyoruz fakat bedenleri çok büyük geliyor. Bedeni olanlar ise 3 bin tl'den başlıyor.34 beden motosiklet montu bulabileceğimiz marka model varsa link atabilir misiniz ? XS olarak geçen modeller çoğu firmada 36 olarak geçiyor...
  2. Kavel

İzmir'de yağmur esnasında kaza

Merhaba dostlar, Bugün İzmir'de sabahtan beri aralıklarla süren yağış vardı. Alsancakta çalıştığım yerden çıkıp eve gidecektim. Motor da dışarıda yağmurda ıslanmıştı. Selemi silip motora bindim ve yola çıktım. Arka frende bi gariplik vardı ve normalinden daha sıkı olduğunu farkettim ve her...
  3. Kavel

Rölanti Ayarı Sorunu

Merhaba arkadaşlar ; Motoran marka 150 cc motor kullanıyorum. Beşinci vitesten önce yani motor hızını almadan gazı çok az da olsa kestiğimde motor freni yapıyor ve rahatsız ediyor. Sorunun rölanti ayarında olduğunu düşünerek rölanti ayarını biraz yükselttim. Önceden 1.5'taydı şu an 2'ye aldım...
  4. Kavel

Yakıt deposu söylenenden küçük !

Merhaba arkadaşlar ; Motoran MT 150 Cruiser marka bir motorum var. Motorun sitesinde 10LT depo olduğu yazıyor fakat 4 litre benzin koyduğumda depo ağzına kadar doluyor. Bu sorunun nedeni nedir ? Sitede ve kullanım klavuzunda yanlış bilgi mi verilmiş ? Başka bir sebebi mi var ? Bir de depoyu...
  5. Kavel

Yola çıkacağım akıl verin lütfen !!

Merhaba arkadaşlar; Benim için büyük sayılabilecek bir sorunum var. Siz tecrübeli arkadaşlarımdan fikir almam gerekiyor... İzmir'de oturuyorum ve Bodrum'da Gündoğan mevkiinde bir otelde işe girdim. Pazar sabahı iş başı yapacağım (1 Haziran) ve Cumartesi günü (31 Mayıs) orada olmam gerekiyor...
  6. Kavel

İzmir Karşıyaka-Çiğli'de usta gerekiyor!

Merhaba arkadaşlar; Önümüzdeki hafta İzmir'den Borduma gideceğim. Fakat motor için biraz şüpheliyim daha 140 KM'de. Gideceğim tarihe kadar tahmini 250-260 KM olacak. Gitmeden bir bakım yaptırmak istiyorum. İzmir'de oturan arkadaşlar Karşıyaka, Çiğli tarafında bir usta önerirlerse çok sevinirim...
  7. Kavel

Rodaj sorununa açıklık getirirseniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar; Geçtiğimiz hafta Motoran marka 150 CC bir motor almıştım. Rodajı hakkında bir çok konu okudum ama hala anlayabilmiş değilim. Okuduğum bir kaç konuda devir saatinin kırmızı bölgesinin gerisinde kalan alandan 3'te 2'sini geçmeyecek şekilde kullanın diyor. Yani 6000 devire...
  8. Kavel

Yeni motorumla ilk gün, bir kaç sorum var

Merhaba arkadaşlar; Geçtiğimiz günlerde uzun zamandır beklediğim motorumu almış bulunuyorum. Alalı bir kaç gün olmasına rağmen ancak bugün kullanabildim. Aslında hala ülkenin gündemi Soma iken böyle bir konu açmak istemiyorum fakat bir kaç sorun yaşadığım için sizlerle paylaşmam gerekiyor...
  9. Kavel

Yine ÖLDÜLER ! (Soma maden faciası)

Merhaba arkadaşlar; Annem Manisa'nın Soma ilçesinde doğmuş, büyümüştü. Neredeyse bütün erkek akrabalarım Soma'daki maden işletmelerinde çalışmış hayatlarını yerin yüzlerce metre altında, zifiri karanlıkta, can güvenlikleri olmadan kazanmışlardır. Geçtiğimiz sene Soma'da yaşanan bir patlamada 7...
  10. Kavel

Motorum yarın elimde, önerilerinizi bekliyorum!

Merhaba arkadaşlar; Yarın saat 17.00'da motorumu teslim almaya gideceğim. Yanımda kaskım, montum, eldivenim, dizliğim olacak. İlk defa akan trafiğe çıkacağım. Daha önce kursta çıkmıştım fakat cadde değildi. Motoru alacağım mağaza ana caddenin üstünde, bu nedenle üzerimde biraz gerginlik var. Ne...
  11. Kavel

Ehliyet sorunu, yardımcı olur musunuz

Merhaba arkadaşlar. Bugün ehliyet kursumdan dosyamı aldım yarın trafiğe giderek ehliyetimi çıkartacağım ancak bir sorun var. Benim B sertifikam olduğu için a2nin yazılı sınavına girmemiştim. Direksiyondan geçtim ve A2 sertifikam geldi. Bugün kurs yetkilisi A2yi çıkartabilmem için Byi de ödemem...
  12. Kavel

Kask ve motor tarzı uyumsuz mu ?

Merhaba arkadaşlar; Şimdi size bir durumu anlatacağım. Mayısın 9'unda Motoran MT 150 Cruiser motorumu teslim alıyorum. Motorumdan önce ekipmanlarımı almak istiyordum. Şans eseri yakın bir abim elinde hiç kullanılmamış LS2 FF370 kask ve prohel mont pantolon ve eldiven olduğunu söyledi. Kask...
  13. Kavel

Herkese İzmir'den selamlar!

Herkese İzmir'den selamlar! Adım Ozan, 22 yaşındayım. Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik bölümü öğrencisiyim. Mağazanın söylediğine göre Nisanın son haftası elimde olacak olan bir Motoran MT 150 Cruiser'ım var. Çoook uzun zamandır forumu takip ediyordum, ancak yakın...
  14. Kavel

Izmir`de aradigim kriterlerde motor bayii ?

Merhaba arkadaslar; Bahsedecegim konu hakkinda 2006 yilinda bir konus acilmis fakat sonuc alinmamis. Belki de zaman icerisinde acilan yeni yerler olabilir umuduyla konuyu tekrar aciyorum. Konuya gelirsek ise ben Izmir`de universite okuyan bir ogrenciyim. Bildiginiz uzere devlet universitelilere...

Yeni mesajlar