Arama sonuçlarınız

1. zanyoscar

Suzuki GN125 Yağ tıpası açılmıyor?

Aynısı 125lik suzuki scooterımda başıma geldi. Serviste çalışan tırrekler bijon anahtarıyla sıktıkları için açamadım. Aynı şekilde dişleri kaptırmaktan yalama olma seviyesine geldi. Hemen tornacıya götürdüm sanayide. Tornacıda açıyolar. Daha fazla elleme hemen götür. Çünkü hiç açamadığın...
  2. zanyoscar

Rosso III Karşılaştırması

Evet hornet için ben de m9 u tercih ederdim. İyi sürüşler
  3. zanyoscar

Rosso III Karşılaştırması

Önce şunu belirtmek lazım: Hangi model motor için? çünkü motosikletin ağırlığına göre ve sürüş stiline göre seçeceğiniz lastik değişkenlik gösterecektir. Eğer motorunuz 230-240 kiloların üstünde ise kesinlikle s22 ya da s23. çünkü çok daha sert hamurludur ve orta profil nispeten daha düzdür...
  4. zanyoscar

Uluslararası posta işleme merkezi (Yurtdışından Kargo)

Herkese Merhaba, Yaklaşık 15 gün önce motoin.de sitesinden motosiklet eldiveni aldım. Ürün fiyatı 60 Euro. Kargosu 12 Euro. Alışveriş yaptığım motoin.de sitesi de kargoyu DHL'e verdikten sonra takip numarasını bana gönderdiler. Dün akşam kontrol ettiğimde ürünün Türkiye'ye giriş yaptığını ve...
  5. zanyoscar

Honda Motosiklet Garanti Çakallığı

Gün geçmiyor ki bir çakallık daha yaşanmasın. Bu sene 2020 model honda motosiklet (200 cc üstü) satın aldım. Satın alırken 2 yıl garantisi olduğunu hem söylüyorlar hem de kataloglarda vs taahhüt edilen süre bu kadar. Kullanıcı hatası dışında herhangi bir şekilde SÜRE ŞARTI olmaksızın ya 2 yıl ya...
  6. zanyoscar

MT-07'den sonra CBR 650R

Herkese Merhaba, 6 yıllık mt-07 (29.000km) kullanımından sonra biraz daha konforlu ve rüzgarı daha az hissedebileceğim bir spor görünümlüfakat racing olmayan motor arayışı içerisindeyim.Fakat piyasada şu anda buna tek uygun motor Honda'da. Biliyorum Kawasaki'de Z1000SX var fakat fiyatı aşırı...
  7. zanyoscar

Harley Davidson'ın devrim niteliğindeki yeni modelleri!

Herkese Merhaba, Dün tesadüfen harley'in sitesinde gezinirken elektrikli motoru olan LiveWire dışında 2019-2020'de gelecek olan modeller adı altında yeni motosikletleri farkettim.Bildiğim kadarıyla şimdiye kadar LiveWire'ın haberi yapıldı.Fakat resmini yükleyeceğim bu iki motor eminim herkesin...
  8. zanyoscar

Egzozu kaynakla orjinal haline cevirmek ?

Merhaba, Gecen sene katalitik konvertoru iptal edecek sekilde egzozu kestirerek Smokehead egzoz taktirmistim.Onumuzdeki donemlerde hem yurtdisina gidecegim icin hem de uzun yolda kafam sistigi icin orjinal egzoza geri donmek istiyorum.Simdi bendeki orjinal egzozu tekrardan kaynak yaptirsam bir...
  9. zanyoscar

Egzoz ve plaka ile ilgili sorular

Herkese Merhaba, Malum motorun orjinal egzozundan neredeyse hic ses cikmiyor.Trafikte o sesle farkedilmek imkansiz.E biraz da insan tok bir ses istiyor. Simdi gelelim mevzuya; 3500-4000 tl gibi bir butcem olmadigi icin akrapovic ya da yoshimura degil de daha uygun egzozlara bakmaya...
  10. zanyoscar

Istanbul-Eskisehir Seyahat Sorulari

Merhaba, Cuma gunu ogle saatlerine dogru ilk uzun yol deneyimimi gerceklestirmek amaciyla Eskisehir'e yol alacagim.Motorumu 2 hafta once 5000 bakimina soktum.Yag-yag filtresi degisimi,zincir gerginligi,balata kontrolu,gevsek vidalar vesaire hepsini yaptik.Lastik Yanima lastik sisirme spreyi...
  11. zanyoscar

Suzuki GSX-S1000 Naked

Herkese selam, Bir sonraki motor olarak almayi dusundugum kawasaki Z1000 modelinin gostergesinin zayifligindan ve special edition renginin artik uretilemeyecegini ogrendigimden dolayi farkli arayislara girdim. Tesadufen Suzuki'nin bu modeline denk geldim.Z1000'e rakip olarak cikarilmis...
  12. zanyoscar

Opet Benziniyle Uctum

Herkese Merhaba, Tam 1 senedir motor kullaniyorum. Bugune kadar hep shell'den benzin almisimdir.Nedense shell'le basladim oyle de devam ettim.Ozellikle ona dikkat etmistim hani farkli yerlerden almak iyi degil diye.Dun acil bir isim cikti ve evden ciktigimda benzinim nerdeyse bitmek...
  13. zanyoscar

Smokehead Egsoz Nedir?

Herkese Merhaba, Motoruma egsoz takmak istiyorum fakat malum orjinaller cok pahali.Bir kac arastirma yaptim internette ve yan sanayi tarzi ya da el yapimi(nasil denir bilmiyorum) yapan yerler buldum.Bir tanesi smokehead egsoz yapiyormus.Onun ne oldugunu bilmedigim icin sizlere sormak istedim...
  14. zanyoscar

Motorum 2 ay boyunca dinlendi.Binmeden once ne yapmaliyim?

Herkese Merhaba.Yurtdisinda oldugum icin Motorumu 2 ay boyunca kullanamadim.Bu sure zarfinda hic calistirilmadi da.Garajda duruyor.2 hafta sonra kullanmaya baslamadan once nelere dikkat etmem gerekiyor? Neler kontrol edilmelidir?.2 ay binmemenin verdigi bir dezavantaj dogurabilir mi...
  15. zanyoscar

Kucuk kafa icin Kask sorunu

Herkese Selam. Onumuzdeki ay ilk motorumu alacagimdan dolayi yavas yavas ekipmanlarimi toplamaya basladim.Yalniz en onemli ekipmanda sorun var:) Kafamin olcusu 54,5 cm. Denedigim small size kasklarin hepsi buyuk geliyor.X-SMALL denediklerim de aslinda buyuk diyebilirim cunku kaskin onunden...

Yeni mesajlar