Arama sonuçlarınız

1. S

Landcruiser'de ilginç bir problem..

Merhaba arkadaşlar. Adapazarından yeni bir motor aldım Keeway Land cruiser 250 16.000 kmde.Ben sadece motor sürücüsüyüm pek donanımsal anlamıyorum. Motoru alıp boluya geçtim oradanda eskişehire döndüm yaklaşık bir 450km yol yaptım tık demedi. Ertesi gün çalıştırdım biraz boğma yaptı mesela gaz...
  2. S

Arkadaşlar kaza yaptım acil bilgi lazım !!

Dün akşam 22:00 sıralarında arkama bir araba yaklaştı baya sıkıştırdı. Biraz gazlayıp sağa çekeyim geçsin gitsin uğraşmayayım akşam akşam dedim. Daha duramadan adam sağa kırdı gelip arkadan çarptı bana düştüm yere kırdı direksiyonu gitmeye başladı bende arkasından koştum kapıları kitledi camları...
  3. S

Fren balatası gıcır gıcır gıcır gıcırdıyor :)

S.a arkadaşlar Yuki spitzer 250 kullanıyorum. Motor " çoğu zaman " frene bastığımda gıcırdama yapıyor. internetten baya araştırdım balataları temizledim falan yok bi 10-15km sonra tekrar başlıyor gıcırdamaya frene basmaya utanıyorum. Motora bakıyolar kaslı bişe ses sanki ayrı bi dünyadan geliyor...
  4. S

Marş Motoru sıkıntısı :S

S.a motorumla dün işten çıkıp eve geldim park edip yemek yedim evde. Aşağı inip bindiğimde marşa bastığımda tık tık diye ses geldi marş yemedi. Vurdurarak çalıştırdım işimi hallettim fakat artık marş yemiyor motorum. Söküp marş rolesini kontrol ettim elektrik gidiyor marş motoruna motorum daha...
  5. S

Halojen Ampül hakkında ?

Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim forumda yeniyim. Yuki spitzer 250 motorum var. Farları sarı olduğundan beyaz veya buz mavisi yapayım dedim motorcuya gittim ampülü söktü. 3 haftadır git şu gün gel git bu gün gel daha getittiremedi ampülümü. İsmini sordum ben...
  6. S

Spitzer 250cc yağ filtresi ve yağ değişimi

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.. Önceden 250cc çift silindir mct 250 kullanıyordum. Onu değiştirerek bir arkadaşımdan Yuki Spitzer 250 aldım. Gönül racingciymiş bunu öğrenmiş olduk :) çok memnunum motorumdan mctye göre daha huzurlu hissediyorum sürerken. Kullanıcısı o kadar fazla...

Yeni mesajlar