Arama sonuçlarınız

1. R

Akdeniz tur arkadaşı

Arkadaşlar merhaba biraz geç actim konuyu ama yinede şansımı deneyim. 9 agustos-19 agustos arasi akdeniz turu veya güzel bir akdeniz ilinde birkac gün kampli olarak gezmeyi planliyorum. Ankaradan yola çıkacagım başka illerden gelmek istiyen olursa ortak noktada bulusup gidebiliriz suanlik bir...
  2. R

Yıllar sonra tekrar başa döndüm - ''Bir motosiklet hikayesi''

[B]Merhaba arkadaşlar sizlerle sahip olduğum YBR 125'imin hikayesini paylaşmak istiyorum. Her şey vitesli bir motosiklete sahip olma isteği ile başladı sahip olduğum scooter bana mutluluk vermiyordu artık, öğrenci halimle çalıştım 3 5 kuruş köşeye koyup azda borçlanarak sürücü kursundan çıkma...
  3. R

Kaza sonrası ile ilgili sorular

İyi gunler arkadaslar ve abiler 11/10/2017 carsamba aksami saat 8 de motosikletim ile kaza yaptım.Botlarim haric butun ekipmanlarim üstümdeydi ve sadece ayagımdan hafif yaralandım ambulans ile hastaneye kaldırılmam sebebiyle tutanagini polis duzenledi , Şimdi sormak istedigim birkac sorum var...
  4. R

Motorlu taşıtlar vergisi zammı tekrar düzenlencek

Az önce haberde gördüğüm kadarıyla motorlu taşıtlar vergi zammı bakanlar kuruluğunda yeniden ele alıncakmış hatalarını farkettiler sanırım.
  5. R

korumali pantolon dizlik sorunu

Merhaba arkadaslar,ablalar ve abiler, Benim venom marka korumali pantolunumda şöyle bir sorunum var , Pantolonun dizligi tam dizime denk gelmiyor , ayrıca rahatsızlik veriyor sağa sola kayıyor yani dizimi korumaktan cok uzak bir durumda bu dizlikleri pantolonun ic astarina dizime denk gelicek...
  6. R

buzda kaza yaptim

arkadaslar bugun buz sebebiyle kaza yaptım hergün gectigim ve kullandigim yol guzergahinda olan bir virajda olay basıma geldi biliyosunuzki ankarada sıcaklik suan -10,-15 derecelerde normalde motosikletimi pek cıkarmaya niyetim yoktu abimin arabami istemesi uzerine arabayi evde birakip motorla...
  7. R

Arka teker camurluga surtuyor

arkadaslar benim ybr 125 in arka teker sol ic tarafa sürtüyor inceledigim kadariyla camurlukta bir yamukluk var ama yinede sizinde goruslerinizi almak istedim salincak daha yeni degisti sayilir onceki salincak gezme yapiyordu burclarini degistirmistim ama yinede bosluk kaliyordu simdi yenisinde...
  8. R

ybr 125 cok yakiyor

arkadaslar benim ybr 100kmde ortalama 3litre yakiyor esd sahibleriyle gorustugumde 2.5l civari yakiyoruz dediler, normal ybrlerde o civarda yakiyormus simdi benimki fazla yakiyor diye kimle konussam seninki 2004 daha güclu (2.5 bg gucluymus) gider ama yakar diyolar ayrica bariz esdler ile aramda...
  9. R

manyeto çektirme

arkadaşlar scooterimin statörü arızalandı değiştirmem gerekiyor ve şuanda manyeto çektirme aparatına ihtiyacım var internetten sipariş vericem ama yanlış almak istemem bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var linkini attığım ürün uygunmudur. şimdidden teşekkür ederim. edit: scooterımın markası asya...
  10. R

foruma geri dönüş ve f/p ekipman tafsiyesi

s.a değerli motosiklet severler en son foruma 2 yıl önce girmiştim şifremi kaybetmemle başka bir hesap açıp girmek istedim o gün üye olamamıştım sinirlenip vazgeçmiştim herneyse 2 yıl önce bir scooterim vardı halendaha var :D o aralar vitesliye geçmeyi çok istiyodum felan 3.000km kadar...
  11. R

Ankarada nerden alcaz?

Arkadaşlarım scooterimi babama verdikten sonra motorsuz kaldım ankarada vadeli yani 400peşin kalani diger aya 1000tl şeklinde motor arıyorum max 2000tl civarı olsa iyi olur ybr öncelikli şimdi bazıları diyecektir vadeli 2000tlye ybr dalgamı geçiyosun diye ama belki denk gelir alırız yeterki...
  12. R

Üst kapak değişimi

herkese selamlar bende bilindiği üzere cin menşeli gy6 150 cc bir scooter var scooterimin egsoz saplamaları yalama oldu mahalle ustası komple üst kapak değişime 160 tl diş açmaya ise 80 tl bende pahalı bulup ankara yiba çarşısına gittim yiba çarşısında sadece üst kapağa 40 50 tl arası fiyat...
  13. R

Vitesli'ye Başlama zamanı

şimdi arkadaşlarım\abilerim bende Asya 150 t 7b scooter var ufak tefek sıkıntıları vardı karburatör kavrama felan degişti ama artık bu scooterim yetersiz gelmeye başladı vitesliye başlamayı düşünüyorum daha çok racingler dikkatimi çekiyor şimdi önerilerinizi bekliyorum hangi motorla başlayım...
  14. R

Kafayı yiyecem

Bilindigi üzere as 150 t 7b gy6 menşeli bır scooter sahibiyim bu scooter ile ilgili sıkıntım biraz tam gaz şeklinde gidince stop etmesi ve 125 cc lik scooterin beni rahat bir şekilde geçebilmesi bayırlarda bayılıyor durursam kalkmıyor en son düz yolda 70 yapıyor biraz daha devam edince stop...
  15. R

Tam gazda stop etme

S.a abilerim/arkadaşlarım benim scooterimle tam gaz giderken birden stop ediyor sonra tam gaz verip çalıstırıyorum aynı benzın bitmiş gibi benim düşünceme göre benzin gelmiyor yinede siz daha iyisini bilirsiniz yardımlarını bekliyorum
  16. R

Mamaktan selamlar

S.a abilerim ben aranıza yeni katıldım 2011 asya 150t 7b scooter sahibiyim ve motor heveslisi,tofaş hastasıyım abime ait olan şahinle ugraşmayı bırakıp motor istegimi yerine getirdim daha 1 ay oldu motorumu alalı sorunlarımı ısallah sizlerle çözecegim Teşekkür ederim.

Yeni mesajlar