Arama sonuçlarınız

1. xcom

Ferhat Zengi (Sokollu)

Forum üyemiz canım arkadaşım "Sokollu" Ferhat Zengi 04.07.22 de Şile-Nisantepe-Çekmeköy mevkiinde tek başına iken yetersiz kamera acisindan ötürü anlayamadigimiz bir şekilde kontrolünü kaybedip kaza geçirmiş ve maalesef vefat etmiştir.Bu forum sayesinde 10 yıldır tanıdığım arkadaşım kardeşim...
  2. xcom

Dün akşam yolda giderken kurtardığım kedi

Cidden çok şanslıydı... bir an; ''ezildi, artık çok geç derken'' kurtardık bir şekilde.. Gerekli açıklama Video da mevcut vakit ayırdığınız için teşekkürler.. https://www.youtube.com/watch?v=QI9F74TQg5Y
  3. xcom

Akü Problemi

İyi geceler sevgili motosiklet.net ailesi benim bir sıkıntım var fakat neyden kaynaklandığını bilmiyorum. Aynı olayı yaşayan varsa yol yordam göstermek adına tavsiyelere açığım.. Aşağıdaki link teki aküyü cbr 250r motorum için satın aldım...
  4. xcom

Az önce servisle aramda geçen diyalog

Selamlar sevgili mt ailesi az önce başımdan geçen olayı sizinle paylaşmak istiyorum.. honda esengüle gittim. Malum sezon açılıyor ve motorumun hard bakımları geldi.. 13 model ve ilk sahibiyim garantiden çıktığı için tanıdığım ve işini düzgün yapan ustama giderim her zaman.. İyi günler kolay...
  5. xcom

Berber dükkanım hakkında görüşleriniz nasıl?

Herkese iyi geceler.. Bu konuyu açmamın sebebi kafamda düşündüğüm projeye yaklaşımınız nasıl olurdu acaba? diye kamuoyu yoklaması yapmak..:queen: Önce kendimi tanıtayım biraz.. İsmim emre Ailemiz 3 kuşaktır berberlik yaparak geçimini sürdürüyor Dedem, babam, dayım, 2 tane teyzem var onlarda...
  6. xcom

Motosiklete köprü ve otoyollarda indirim hamlesi

Kullanıcı sayısı hızla artan motosikletçiler, köprü ve otoyollardan geçiş ücretinde indirim için bakanlığa başvurdu Özellikle bahar ve yaz aylarında trafiğe yoğun olarak çıkan motosiklet kullanıcılarının sıkıntılarından biri de köprü ve otoyol bedelleri. Konuyla ilgili harekete geçen Motosiklet...
  7. xcom

İstanbul Maçka Kaza

İyi geceler an itibarı ile saat 02:26 MAÇKA-BAYILDIM CADDESİ'nde kaza yaptım.. 40-50 km ile seyrederken YOLDAKİ ''SU'' sebebiyet verdi gece olduğu için farketmedim bile ayrıca yeterli bir ışık dahi yok.. Bir anda altımdan halı çektiler sanki.. Düştükten sonra yokuş aşağı olması sebebi ile 8-10...
  8. xcom

Detaylı Motosiklet Bakımı

Herkese merhaba.. önce durumu anlatıp sonra sizden fikir isteyeceğim.. Şuan kullandığım motor 22bine geldi ve ilk sahibiyim 1000-6000-12000-18000-19,5k-21,5k da yağ filtresi ve yağını değiştirdim 12k da hava filtresi de değişti,18k da balatalar değişti 21,5 te eksantirik gergi yayım...
  9. xcom

Cbr 250r rolantide tıkırtı sesi

İyi geceler... evet aşağıdaki linkteki benim motorum.. çalışınca rolantide iken tıkırtı sesi gelmekte.. gayet bariz ve sinir bozucu.. yağ yağ filtresi bakımları hiç aksatmıyorum.. garantide motorum ama buna ne sebebiyet veriyor normal mi yoksa ben mi abartıyorum yardımcı olursanız sevinirim...
  10. xcom

34 ZL 2564 ---2013 Cbr 250 Beyaz

Merhabalar, yakın arkadaşımın bu gece (14.08.14) mecidiye köyde evin önünden beyaz cbr ı çalıp gittiler. Şuan karakolda kendisi fotoğraf yok bende fakat belirgin özellilleri eksoz koruma kapağı gayet çizik vaziyette gidon topuzları sol taraftaki orjinal parlak siyah olup sağ taraftaki düştüğü...
  11. xcom

Merhaba

Selamlar İstanbul Beyoğlu'nda oturuyorum. Mezre ve Arkabahçe gruplarında baterist ayrıca babam ile birlikte erkek kuaföründe sırt sırta vermiş çalışmaktayım.. :cherry: Üye olmadan önce de bu forumun aktif bir okuyucusuydum aslında fakat aranıza dahil olmak istedim teşekkür ederim..