Arama sonuçlarınız

1. O

Regülatör - Statör Sorunu

Merhabalar, 2012 model enjeksiyonlu Hyosung GV 250 sahibiyim. Motorum ilk olarak marş almamaya başladı, marşa bastığımda farlar sönüyor ekranın ışıkları kapanıyordu. Doğal olarak götürüp aküyü şarj ettirdim andcak geri taktığımda hala aynı sorun devam ediyor motor marş almıyordu...
  2. O

Motorumu Aldım Öğrenme Tavsiyelerine İhtiyacım Var

Hepinize merhabalar, senelerdir hayalim olan Hyosung GV 250 yi sonunda aldım. Sorun şu ki motosiklet kullanmayı bilmiyorum ve izlemem gereken yol hakkında bir takım tavsiyelere ihtiyacım var. Kullanmayı bilen, tecrübeli bir arkadaşımla, boş bir arazide kendi motorumla öğrenmek mi yoksa özel ders...
  3. O

Marsa Basiyorum Ancak En Ufak Tepki Yok

Merhaba, dun motoru calistirirken ilk sefer de mars almadi ikincide aldi, ardindan yolda giderken 3 4 kere dusuk devirde motor durdu ama geri calistirinca calisti yola devam ettim son seferde stop etti ve bi daha calismadi. Mars veriyorum ancak hic bir tepki yok motordan en ufak ses gelmiyor. En...
  4. O

İkinci El Chopper Alınırken Motorun Çıkış Senesi Ne Derece Önemlidir?

Öncelikle merhabalar, bebekliğimden beri hayalim olan bir Chopper motosikleti sonunda hayalden gerçeğe dönüştürmek için çalışmalara başladım. 10.000 TL gibi bir bütçem var ve motor tecrübem çok sınırlı. Belirttiğim gibi güzel kaslı bir Chopper/Cruiser motosiklet bebeklikten beri hayalimdir. Bu...

Yeni mesajlar