Arama sonuçlarınız

1. N

kocaelide pcx takaslı fizzy

arkdaşlar pcx satın almaya kaarar verdım sıkıldım fızyden farklı olsun dıyorum gecen yazdan berı fızymleyım. 11154 km oldu. allaha sukur. kredı kartı kullanmıyorum. vadelı satan bıldıgınız yer varsa o da olur.
  2. N

250 cc motor önerileri( max 5000 tl)

merhaba arkadaslar gecen yazdan berı ilk motorum fizyle yolculuk etmekteyım. 10080 km oldu motorum ve degıstırmeyı planlıyorum. 250 cc motor almak ıstıyorum. Aaslında hayalım xmax 250 fakat okadar bütçe ayıramadıgımdan hayal olarak kalıyor sadece :) neyse önerilerinizi beklıyorum he bu arada...
  3. N

KOCAELİDE TEMİZ YAMAHA XMAX

Arkadaslar abimde 2013 model beyaz xmax 6000 kmde tertemiz hatasız satıyor. ilgilenenler iletişim kurabılırler. Kartepede oturuyoruz. 10.750 fiyat 0543.307.41.00 ilgilenen arkadaslar arıyabılırler iyi geceler. ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03...
  4. N

NOKIA LUMIA 820 ALICAM.

Merhaba arkadaşlar akıllı telefon almaya karar verdım. Windows 8 işletim sistemi olarak da karar kıldım.(iosla arasında kalmıstım). model olarak ta nokıanın lumıa 820 modeline vuruldum. kullanan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirseniz cok memnun kalırım.(dezavantajlarını avantajlarını...
  5. N

Benim İlk scooter"ım olucak inşallah.

merhaba arkadaşlar. 21 yasındayım hiç düşünmezdim birgün motorsiklet tutkunu olucagımı. ta ki 2013 yılının yazına kadar. bu yaz abimin scooterını kullanmaya basladım honda fizy yenı almıstı o da. hemen ardından motor ehlıyetımı aldım kısa surede. yaklasık 2 aydır fizyi kullanıyorum. Ama artık...

Yeni mesajlar