Arama sonuçlarınız

1. S

Yağmurun motora zararı var mıdır ?

Merhaba mt ailesi. Geçenlerde konu açmıştım bu mevsimde motor almak doğru mudur diye. Cevaplardan yeterince tatmin oldum. Ama merak ettiğim bir konu var. Kusura bakmayın acemiyim o yüzden soruyorum. Yağmurun motorun iç aksamına zararı var mıdır ? Paslanma, bozulma gibi etkiler yapar mı ? Eğer...
  2. S

2 kask arasında seçim

Bugün sizin de yorumlarınızla pcx almaya karar verdim. Kısmetse yarın alıyorum. yalnız motor arayışımla beraber kaskta arıyordum. Şu iki kask arasında kaldım fiyatlar aynı. Hangisini önerirsiniz ...
  3. S

Bu mevsimde sıfır motor almak yanlış mı ?

Merhabalar. Sıfır bi pcx almak istiyorum kampanyalı olarak iyi bi fiyata da buldum. 2014ler biraz gecikeceği için şimdiden almak istiyorum. Ama havalara bakınca düşünmeden de edemedim. Acaba bu mevsimde almak doğru olur mu ? Motorumu kapalı garajda tutuyorum. Alırım hava kötü olduğunda garajda...
  4. S

Sprey ile lokal boya yapılır mı ?

motorun ufak tefek boya atan yerlerini sprey ile kapatsam saçma mı durur ? Rengi tutturabilir miyim ? Sprey ile kalıcı boya kalıcı olur mu ?
  5. S

CC yükseltmek için yardımlarınızı bekliyorum

Herkese selamlar. Aranıza yeni katıldım. Eminim ki siz değerli arkadaşlarım ve abilerimin yönlendirmeleriyle doğru bir tercih yapacağım. 1 yıla yakın zamandır 125 cc scooter kullanıyordum. Ama artık yetmiyor 250 ccye yükseltmek istiyorum ancak boyum 1,59. 125cc yi bile iki ayağımın ucunda...

Yeni mesajlar