Arama sonuçlarınız

1. Salih_T

Lastik Ebatını 1 cm büyütmek.

Motosikletim Pulsar 200 NS.. Orjinal Ebat Ön:100-80/17 Arka:130-70/17 Son hız kaygım yok.. Viraj yapma derdim yok, yapamam da zaten. :) Ekstra fren, yol tutuşu ve birazda görselliğe ihtiyacım var. 1-) 100-80/17 130-70/17 Michelin Pilot Street 2-) 110-70/17 140-70/17 Michelin Pilot Street Bu...
  2. Salih_T

Yeni Motor Arayışında Fikirlerinizi Alayım (Resimlidir Mutlaka bi bakın derim)

Salcanom ile bugün ititbariyle yollarımızı ayırdık.. 2 yıl 11.800 km hiç yolda bırakmadan sıkıntısız bir şekilde bana arkadaşlık etti.. Yeni bir motosiklet arayışı içerisindeyim.. Beklentiler şöyle; -Biraz kalıplı olsun, Salcano altımda biraz küçük duruyordu. boy 1.82 kilo 90 -Sürat stabil...
  3. Salih_T

2014 SALCANO Wolf, 11.200 km, Ankara

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-bakimli%2Cilk-el-ekstrali-291802925/detay Muhasebeciyim, sıfır faturalı olarak aldım. Yaz aylarında işe gidip gelmek için kullanıyorum. Kış aylarında kapalı depomda saklanmıştır. 2017/Mart ayına kadar Muayene geçerliliği vardır. Mesai...
  4. Salih_T

kilo-göbek-diyet sorunu.

Üniversite 1.82 boya rağmen 63 kilo olan ben, şimdilerde 90 kiloya çıktım ve zayıf yapılı insanlarda sonradan alınan kiloların göbek bölgesinde toplanması durumu ile acı bir şekilde karşılaştım.. yaşda ilerlemeye başlayınca göbek daha bir ortaya çıkıp, kendini göstermeye, benden önce sohbete...
  5. Salih_T

Lastik Tamir İşleri Hakkında

Galiba motosikletimin arka lastiğim patladı. :silent: Galiba diyorum çünkü lastik üzerinde herhangi bir yabancı cisme rastlamadım. Ön tekerlek sibop kenarındaki lastik çatladığı için havası azalıyordu ama arka tekerinki baya bi çabuk indi.. ya onun sibop kenarındaki yırtık fazla.. yada...
  6. Salih_T

Kazaya ramak kala.

Dün eve giderken iki kaza tehlikesi atlattım.. 1. si ayrılmış yoldan benim şeridimden gelip yolu çapraz kesen Ankara'nın malumu beyaz şahinli (benimde vardı ama param ona yettiği için almıştım ve düzgün kullanırdım), çakal, şoför müsfettesinden arka tekeri kilitleyerek zorda olsa sağa doğru...
  7. Salih_T

Kawasaki W800-Yamaha SR400-Suzuki Van Van 125

Hep Cruiser düşündüm, Başlangıç olarak ve cruisera a geçiş için Commuter ile başladım. Kullandığım zaman zarfında commuterın ihtiyaçlarımı fazlası ile karşıladığını gördüm ve başka türe geçme konusunda “aceba bu rahatlığı bırakmasam mı” çekincem olmaya başladı. Motosikletleri ve türleri...
  8. Salih_T

Bastım parayı (2) yeni Motosiklet aldım (Resimli)

Yanlış okumadınız nakit para gittim sabah erkenden 2 tane motosiklet aldım... Hemi de sıfır!.... ss mi naked mi derken.. Cruiserlar beni benden aldı... Bir tane yamaha dragstar, bir tanede Triumph thunderbird aldım.. Buyrun resimler, YAMAHA TRİUMPH Şimdilik bunları alabildim...
  9. Salih_T

15w-40 yağ yerine "10w-40 mı? 15w-50 mi?" almalıyım?

Motosikletimin kitapçığında yazan ve tavsiye edilen yağ 15w-40 Castrol yağ bakıyordum, 4T 10w-40 ve 15w-50 var. 10w-40 aldım 24 TL ye Dün Metro markette yağlara bakarken 15w-50 nin fiyatının 18 TL olduğunu gördüm? (Bu arada yağa ihtiyacı olanlar Metro markete bi uğrasınlar, fiyatlar uygun :)...
  10. Salih_T

Ankara Belediyesinin Hendek savaşı

Ödüllü başkentimiz(!) Ankara Belediyesinin Motosiklet kullanıcılarına yönelik başlatmış olduğu Hendek savaşı,hiçbir önlem almaksızın.. şehrin tüm cadde ve sokaklarında devam ediyor. Bu şekilde yaklaşık 14 ila 18 cm arası kanallara şehrin bir çok yerinde rastlanmakta. daha çok yola dikey...
  11. Salih_T

Soğuyan havalar ve Boyun bağı kullanımı

Malum havalar serinledi. Salcano sayfamıza yazdığım mesajı buradan da paylaşayım ki, geç olmadan, hastalanmadan, basit ama gerekli bu ekipmanı kullanmaya başlayalım.. Bir adet boyun bağı aldım.. Boyun bağı olmayınca, boyuna gelen rüzgar sağlığı oldukça etkiliyor.. 2014 Nisanında bu konudan...
  12. Salih_T

Köprücük kemiğini kırdım :( Artık motorcuyum diyebilirim.

Motorcu oldum oluyorum derken.. ilk ufak çaplı kazamı 1.200 km de yapmıştım.. tam önümde taksi varken sola dönerek kalkış yapmaya çalışırken taksi aniden durunca.. bende ön freni sıkınca, ön tekerin kayması sonucu hafifçe yere düşmüştüm. Hiç bir şey olmamıştı. ne motora, ne bana... kalkıp...
  13. Salih_T

Dizliklerin depoyu çizmesini engellemek ama nasıl?

Malum acemiyiz, canımızda kıymetli, dizlik kullanıyorum.. E motosiklette kıymetli.. Sorun şu ki; kullandığım dizlikler depoya iz yapmasın diye zihni sinir birkaç proje ve denemem oldu ama pek başarılı olamadım..:pale: Sizin fikirleriniz yada çözümleriniz nelerdir. Bi beyin fırtınası yapalım.. :)...
  14. Salih_T

Motosikletin koltuğuna raptiye batırmanın anlamı ne olabilir ki?

Motosikletin koltuğuna raptiye batırmanın anlamı ne olabilir ki? :jocolor: 1-iyi niyetli düşüneyim diyorum. Bazıları kalemle bişey karalamayı sever.. bu arkadaşta döşemeci gibi bişey heralde elindeki raptiyeyi koltuğu delmekte kullanmış diycem.. yine de sakat bi durum..:jocolor: 2-Belki bana...
  15. Salih_T

Sonunda aldım :) Yeni motosikletim Salcano Wolf

Yoğun araştırmalar ve forumdaki bilgi alışverişi neticesinde bana en uygun motosiklete karar verdim. Ve Aldım.. :) Asıl amaç Cruiser ama motosiklete başlangıç, trafik ve kullanım tecrübesini arttırmak için en az 2 yıl bineceğim safkan Çinli motosikletimle (Salcano Wolf) Ankara yollarındayım...
  16. Salih_T

Cub mı? Commuter mi?

boy 1,82 - kilo 87... motor almayı düşünüyorum.. Tercihim başlangıç olacağı, ekonomik, az yer kaplaması, bütçeme uygun olması sebebi ile tabi ki CUP... (max. 2.000 TL) sizlere sorum ise; bu boy ve kilo ile cub benim işimi görür mü? günlük gidiş geliş 25-30 km yol yapıcam. Ankarayı bilenler...

Yeni mesajlar