Arama sonuçlarınız

1. barisim1985

marş elektrik sorunu! yardım lütfen...

selam arkadaşlar , Scooter motorum var yolda giderken küçük bir çukura girdim ve 50mt sonra motor hareket halinde stop etti çalışmadı, ayaklığa aldım bujiyede elektrik gitmiyordu sonra 1saat geçtikten sonra şimdi ayak ileçalışıyor ama marş ile çalışmıyor üstelik arkada çakar lambam var...
  2. barisim1985

depo benzin hortumunu atıyor

arkadaşlar deponun altında bulunan gördüğünüz yerden motor soğukken çalışma anında 2defa hortumu atıp, benzin akıttı sürekli, Motoru stop edince kesildi Direk olarak, bu parça nedir ? Ve bu sorunun kaynağı nedir yardımcı olurmusunuz ?
  3. barisim1985

scooter için xenon yardım ! :(

Arkadaşlar benim yamaha scooter'im var farlar motor çalışınca aktif oluyo yani manyetolu olduğunu söylüyorlar, şu eski peugeotlar gibi, hatta gaz kesince ve fren yapınca hemen zayıflıyo tüm aydınlatmalar motorsiklet tamircisi ne yaparsam yapayım xenon takılması mümkün olmadığını aküden Direk...
  4. barisim1985

otomobil için olan H4 xenon motorsiklete olurmu?

arkadaşlar otomobil için satılan 12v ile çalışan ve 35w lik xenon lar motorsiklette sorunsuz çalışırmi ? Far içi geniş ısınmanin Sorun olacağını düşünmüyorum ama çok Iyi bir aydınlatma olacağı Kesin
  5. barisim1985

kabak çekirdeği yerken birden ağızda acılık ?

arkadaşlar bazen kabak çekirdeği(ay çekirdeği) yerken bi anda ağızda tarifsiz iğrenç bi tat oluyo Tabi bu tadı ısırdıktan sonra aldığımız için içinde kurt.mu vardı? Yoksa kuru.mu ? bunu bi görsel olarak tehsiş edemiyoruz. Sebebini bilen Varmı ?
  6. barisim1985

rölanti'de zayıf yanan far sorunu !

arkadaşlar konu başlığında bahsettiğim gibi rölantide far zayıf yanıyor, ki Sanırım birtek bende değil, orjinal olan 15W ampulleri söküp 55W ampul taktiktan sonra dahada az yanıyor (rölantide) , bunu önlemek için yapılacak birşey Varmı araya konan bi parça vb. Daha önce böyle bir uygulama yapan...
  7. barisim1985

disk'e asma kilit olurmu ?

disk kilitleri pahalı + ulaşması zor, bi hamle ile hırdavatcinin önünden geçerken girdim içeri kale kilit'in plastik muhafazali prinç gövdeli Dış güvenlik kilidini gördüm sağlam gibi geldi Ayrıca anahtar şeklide tuhaf çift tur çevirince açılıyor, bunu şimdilik disk içindeki boşluklardan...
  8. barisim1985

bıktım Valla su yamaha'dan

3yıl peugeot 105kullandım tık demedi ama sıfır çin malına vereceğime 2.el olsun yamaha olsun dediğim nouvo ya aldığım kadar masraf ettim yaa bi krank değiştir debriyaj değiştir şanzıman değiştir ondan sonra sat ben cefasıni çektim satarsam ALAN sefa sürer artık akıllanacagiz ama du bakalım ne zaman
  9. barisim1985

satılık yamaha nouvo krank

satılık faal durumda yamaha nouvo 2005model orjinal krank komple 200tl , (sıfıri orjinal 1350.00tl dir. 05354727205
  10. barisim1985

Shell Nitro+ yakıt ?

selam arkadaşlar dün denemek için 4zamanli motoruma shell nitro+ yakıtı aldım yanma oranının yüksek olduğunu düşünüyordum. Sanırım yanılmadim çünkü benzinlikten çıktıktan 200mt sonra bir Fark hissetmeye başladım Sanki delirmeye başladı motorsiklet gaz tepkisi değişti yaklaşık %10 oranında daha...
  11. barisim1985

scooter egsoz delme uyarısı !

forumda egsoz delme ile ilgili eski yazılar var ama ben yinede yeni bir başlık açmak istedim, özetle yeni model 115cc scooter'im var ve performans egsozu için para biriktiriyordumki bu ısi kendim yapabilirim diye düşünüp doğru sanayiye gittim Motorcu Arkadaş aldı eline büyük bi çivi balyoz ile...
  12. barisim1985

sabah soğuk havada mars sorunu çözüldü !

havaların biraz soğuması ile Birlikte manyetolu ateşlemeye sahip olan motorumu çalıştırmakta zorluk çekmeye başladım üstelik kick start kolunu kırdım Tabi bu durum enjeksiyonlularda yok , bende ustalardan Cevap alamadığım halde kendi kendime bi çözüm buldum Tabi Belkide bu çözüm sizlerin bildiği...
  13. barisim1985

ybr125 mi ? Cbf 150mi ?

arkadaşlar motosiklet alacağım bu ikisinden birini almak istiyorum ama tavsiye edermisiniz yada bildiğiniz kronik sıkıntıları Varmı yada kaç modeller en tutulan ve sorunsuz çalışıyor bilgi verirmisiniz ?
  14. barisim1985

rölanti de titreme ?

arkadaşlar 115cc scooter'im var serviste krank debriyaj değişimi sonrası rölantide titreme oluştu yan ayaklıga aldığımda Her yeri titriyo düşecek gibi oluyo fakat bazende hiç yapmıyo acaba Sebebi ateşleme olabilirmi forumlarDA sorunun bujiden olduğu görünüyo 4ay önce aldım ama buji kontrolü...
  15. barisim1985

yamaha nouvo 2005 model

yamaha nouvo 2005 model yeni rektefiyeli Vize yeni 3ay önce yapıldı, yağı daha 100km önce değişti orjinal yağı ile, 1hafta önce Kayış,debriyaj,krank, fren balatası yenilendi lastikler yeni fitilleri üzerinde, aldığım günden beri ufak ufak yeniledim, kırmızı jant fosforu, arka stopta Fark...
  16. barisim1985

siz haklı iken sigorta şirketi sizi haksız yaptıysa ! Okuyun.

arkadaşlar öncelikle bir bayramgünü Normal şeritte ilerlerken park halindeki otomobil u dönüşüne geçti beni gördüğü halde durmadı ve ona arka kapıdan çarpıyordumki arka kapınin önünde çocuklarını Fark ettim ve frenlere abandim sonuç olarakta kayarak düştüm ama arabada çizik yok neyse Motorda...
  17. barisim1985

yamaha nouvo elektrik Aksam için yardım

merhabalar toplam hızı 110km/s geçmeyen bi scooterimda en korktuğum Şey arkadan hızla gelen bir dengesiz otomobilin bana çarpması olduğu için , mugen RR ÜÇGEN ÇAKAR aldım fakat takmadan önce denedim flaş patlıyor Ayrıca otomobil aküsu ilede patlıyor fakat motorsiklete monte edildiğinde ne...
  18. barisim1985

merhaba ! yamaha nouvo ile aranıza katıldım.

ilk deneyimimi cbr125r üzerinde aldıktan sonra ailemile binebilecegim şehir içi motorsikleti olarak 2005model (daha sonrası ithal edilmedi) nouvo aldım Tabi türkiyedeki bütün nouvolar 2.el aksaklık Varmı? var, sorun Varmı? var,olmayan tek Şey yedek parça! hele hele hiçbir forumda nouvo ile...

Yeni mesajlar