Arama sonuçlarınız

1. A

motoru yeni aldım çok yakıyor

ben 100luk motor aldım bretoons100aldım 25 km gttm 10tl benzin koymuştuk yedege geçti.s daha 32kmde
  2. A

BRETON S100 ü NASIL BİLİRSİNİZ

ARKADAŞLAR FORUMUN SÜREKLİ TAKİPÇİLERİ ÇOK FAZLA KARAR DEĞİŞTİRDİGİMİ SÖYLEYECE AMA BUGUN MONDİAL E DE GİTTİM KANUNİYE DE VE KANUNİ SATICISI ÇETELE TARZI Bİ KREDİ ÇIKARDI BANA VE BUNU ALIRSAM EVKURDA Kİ ASYA MOTORDAN DAHA DA İYİ OLACAGINI DÜŞÜNDÜM VE KUBA DA BÖYLE BİSEY OLMADIGINI SANIYORUM O...
  3. A

MOTOR KREDİSİ HAKKINDA BİLGİSİ VE ASYA MOTOR HAKKINDA BİLGİSİ OLAN YARDIM ETSİN

ben kredi kartından limit arttırım talebi olumlu gelmedigi için bu hafta motor alacaktım ve alamadım :pr: babamın üzerine kredi kartı borcu yüzünden ihtiyaç kredileri vermediler limiti cok yüksek kartlarının ödemelerinde sıkıntı yok ama komple kapatmadan veremem onada maaşın yetmez dediler motor...
  4. A

MERHABA,HATAYDAN BEN ALPER ALTUN

MERHABA BEN ALPER ALTUN HATAY İSKENDERUNDA İKAMET ETMEKTEYİM ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ YENİ MEZUN OLDUM 19YAŞINDAYIM MOTOR TUTKUM 1AY İÇİNDE BAŞLADI EHLİYETİMİ ALDIKTAN SONRA RAHAT RAHAT SÜREN BİRİ OLDUM VE ARTIK ARABADAN ÇOK MOTOR SÜRMEK HOŞUMA GİDİYOR.. BENA YARDIMCI OLABİLECEK ABİLERİM VEA...
  5. A

TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM ACİL 1 HAFTA İÇİNDE

ARKADAŞLAR ABİLERİM VE ABLALARIM BEN YENİ EHLİYETİMİ ALDIM MOTOR TUTKUM YOKTU SÜRMEKTEN ZEVK ALMAYA BAŞLADIM EHLİYETTE OLUNCA KORKUSUZCA AKRABALARIMIN MOTORLARINI KULLANIYORUM ARABA ALAMADIGIMIZDAN DOLAYI BABAM MOTOR ALMAMI ÖNERDİ BEN KUBA STRİKE 150CC DÜŞÜNDÜM AMA BENİM BOYUM 1.85 KİLO 52...

Yeni mesajlar