Arama sonuçlarınız

1. S

İkinci Motor

Merhabalar, motorumu geçen hafta satmış bulunmaktayım. Yüksek cc motor düşünüyorum. Aklımda r25 vardı fakat cb500f de çekici gelmeye başladı, biraz daha bekler para biriktir onu alırım diyodum bi tanıdık daha uygun fiyata mt 07 alabilirsin dedi. Kafam bayağı bi karıştı. Barkın abi cb500f...
  2. S

Kanuni gt170r mı tvs apache mi mondial z 180 one s mi

Öncelikla selamlar, kt 125 la acemiliği attıktan motor değiştirmeye karar verdim. Bu üçü arasında kaldım. Motorun atik ve hızlanmasının iyi olması lazım. Titreşimde makul sevide olabilir, sonuçta tek silindir bu konuda fazla bi beklentim yok. Kt bana bu konuda çok çektirdi. Sizce hangisini...
  3. S

Egzozdan ateş çıkması?

Öncelikle selamlar, arkadaşın motoru için egzoz bakarken bu videoyu gördük. Arabalarda olduğunu biliyordum ama motor da ilk defa gördüm. Bu ateşin çıkması egzozun kendi özelliğimi yoksa sonradan mı yapılıyor? www.youtube.com/watch?v=pXLCRszuhkI&guid=&clientmv-google&hl=tr&gl=TR ----------...
  4. S

yakıt doposu kapağı bozuldu

Öncelikle selamlar, bugün benzin almak için depo nun kapağını açtım, kapatınca anahtar çıkmadı biraz uğraşınca çıkardım ama kilit bozuldu kapağı çıkartamıyorum, işin garip tarafı bulunduğum köyde tamirci vs. yok en yakın tamirciye gidebilmem için de yakıt koymam gerekiyo :( telefonla sanayideki...
  5. S

Yokuşta vites düşürme

Daha motosiklet konusunda çok yeni ve acemiyim. Vites küçültme konusuda küçük bi sorunum var, oturduğumuz mahalledeki dik ve uzun yokuştan çıkarken vites küçültmeyi beceremiyorum. Arabayla aynı yokuşu sorunsuz çıkabiliyorum fakat motosiklette aynı yöntemle vites küçüktünce motor stop ediyo, bu...
  6. S

Denizli'den selamlar

17 yaşında genç bir motor hastasıyım. Bu tutkuma mondial 125 k ile başladım. Aranızda bulunmaktan, bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmaktan zevk duyarım. Allah kazasız belasız yolculuk versin

Yeni mesajlar