Arama sonuçlarınız

1. melolettin

motor satisi hakkinda bilgi

Arkadaslar 1hafta once cbf 150 aldim ilk motorum ama kaza atlattim motordan sogudum arkadaslar ben bu makinayi saticam ama sigorta yaptirmadim haliyle ruhsat i almadim motorun muayneside bitmek uzere muaynesiz ve ruhsatsiz satis veriliyor mu veriliyorsa evrak olarak ne goturucez
  2. melolettin

Takuta motosikletler

arkadaşlar kuba kanuni mondial Salcano lifan arora Tvs bunlardan en iyi en güvenilir marka hangisidir
  3. melolettin

motorsiklet aşkıma derman lazım

baylar bayanlar kask ve korumalı mont alıcak durumum yok eğer kullanmadığınız ekipmanlar varsa bana verebilirmisiniz herkese teşekkürler
  4. melolettin

TVS APACHE RTR 150 RODAJ

SELAMIN ALEYKÜM MİLLET,APACHE RTR 150 0KM YARIN ALICAM AMA RODAJI NASIL YAPILICAK BANA BİR ANLATIRMISINIZ SAYGILAR
  5. melolettin

Hyosung Gt 250 R 2008 model nasıl bilirsiniz

abilerim hyosung gt 250 r ı nasıl bilirsiniz kullananlar veya bilgiye sahip olanlar bursada yaşıyorum yedek parça sıkıntı varmı kullanışlımı
  6. melolettin

yardım lütfen 2.el mi 0 mı

ÖNCELİKLE SELAMLAR KAZASIZ ŞÜRÜŞLER Beyler ben 18 yaşındayım 1700 maaş bordurom var motosiklet sürmeyi biliyorum emanet olarak 1 ay falan cbf kullanmıştım ehliyetim var sizce ilk motor olarak beni 3-4 sene idare edicek sonra 600 cc ye geçircek bir motor alıcam tvs apache de karar kıldım ama...
  7. melolettin

Motosiklet bayisi kredileri veya banka kredileri

ÖNCELİKLE KAZASIZ SÜRÜŞLER beyler bayanlar ben 18 yaşıma yeni bastım yaklaşık 3 senedir eczanede teknisyen olarak çalışıyorum maaşım ilk sene asgariydi şimdi ise 1700 ailemle kalıyorum hiç bir resmi borcum harcım yok motosiklet bayileri krediyle motor veriyorlarmış diye duydum veya herhangi bir...

Yeni mesajlar