Arama sonuçlarınız

1. jacks0n

Erken vites isteme

Arkadaslar merhaba... Cbr 125'im var. Bir süredir motor cok erken vites istiyor. Son hizda da hissedilir düşüş var. Düz yolda 80i gecemiyorum. Bir tamirci debriyaj balatalarinin degismesi gerektiğini soyledi ama once sizlerin de tecrübe ve fikirlerini ogrenmek istedim. Sorun bu olabilir mi ?
  2. jacks0n

Grenaj almak yada yaptırmak istiyorum

Arkadaşlar merhaba. Motorumu ikinci el aldım.. Motoru iyi durumda fakat grenajlar dış görüntü vs. vasat. Ucuz yollu toplatabileceğim bir yer var mıdır? Hani eski araba parçaları bulunana yerler olur sanayide vs. Bu tarz bir yer var mıdır İstanbulda? Aslında CBR 125 (2005) alt sakal ihtiyacım...
  3. jacks0n

Alınık CBR 125R 2005-06-07 Repsol Alt Sakal Grenajı

Merhaba arkadaşlar; CBR 125R için alt sakal grenajı arıyorum... Satanlar, görenler, duyanlar temin edebileceğim yerleri bilenler bana ulaşırsa çok sevinirim.... İyi forumlar...
  4. jacks0n

jacks0n / Can Herkese Merhaba

Merhaba arkadaşlar; Yeni üye sayılırım... burdaki paylaşımlardan çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam etmek niyetindeyim. 2005 Model CBR 125R'ım var ve ilk motorum :) Motor tutkusu vazgeçilmez ve demir ata bindiğinde insana öyle huzur veriyor ki... hepiniz zaten bu duyguyu biliyorsunuz...
  5. jacks0n

CBR 125R Beyin Arıyorum

Arkadaşlar merhaba; 2005 model CBR 125R'ım var. Ateşleme sisteminde arıza vardı. Motorcum beynin arızalı olduğunu söyledi. bana CBR 125R beyin gerekiyor. İkinci el satışını yapabilecek bir yer yada temin edebileceğim bir yer var mıdır ? bir de beynin tamir edilmesi sağlıklı olur mu...

Yeni mesajlar