Arama sonuçlarınız

1. S

motor gücü kısma ve sele yüksekliğini kesmek hakkında

öncelikle lütfen konuları başka yerlere saptırmayalım evet eskiden biraz mantıksız konuşmuşum şimdi bakıyorumda sizin dedikleriniz gerçekten doğru sorum şöyle sadece merak gerçekle alakası yok sadece merak ve heves yaşadığım yer turizm merkezi burada şehir içinde 600 cc 1000 cc hatta hayabusa...
  2. S

gaz boşluğunu artırtmak

sanayide honda cbr 600 rr ın gaz boşluğunu artırmak mümkünmü ? artırrığımızda son hızı ve hızlanması azalır mı ?
  3. S

ilk 600 cc tecrübesi

ehliyetimi yeni aldım.yakın bir aile dostumuzda honda cbr 600 rr var.2-3 saatliğine gezmem için yani birde kendimi deneyebilmem için bana vercek.2. yada 3. vitesde kalkcam gazı daha az yemesi için.sizce kendimi şimdi test etmellimiyim :silent:
  4. S

sürekli gaz ayarını kaçırıyorum

büyük gayretler sonucu yamaha r6 canavarımı aldım çok mutluydum ama kursağımda kaldı.en çok korktğum şey başıma geldi trafikte gaz ayarını sürekli kaçırıyorum.allah korudu bir arabayada arkadan vurdum.ve gerçekten dışardan konuşuldğu gibi değil çok hızlı :mrgreen: ne yapmam gerekli gaz ayarını...
  5. S

34 hpe çevircez 600 cc acil yardım

1.5 senedir cbr 125 kullanıyorum paramı denkleştirdim yamaha r6 yı almayı düşünüyorum ama ben hız meraklısı değilim youtubeda 34 ps yamaha r6 lar var çok beğendim bu 34 hp motorları nerden bulabilirim türkiyede bu işi yapanlar var mı yada yurtdışına ingiltereye gitmeyi düşünüyorum orda...
  6. S

yazılım ve güç sınırlama

dediklerim evet biraz saçma gelebilir.ama herkesin tarzı vardır.benim tarzımda farkımız görünüş olan en çok hoşlandığım yamaha r1 ile honda cbr 1000 rr tasarımlarını çok seviyorum bu motorlar tecrübe işi motorlar 2 sn de 100 km hıza ulaşabiliyolar evet saçma gelcek ama bu motorlar aynı kalcak...
  7. S

suzuki gsxr 600 güç sınırlaya bilme

kardeşim iyi günler bu dediklerim size biraz mantıksız gelebilir ama herkesin bir tarzı vardır benim tarzımda bu :) ben çok hız meraklısı değilim o muhteşem ses varya o işte benim hayalim :mrgreen: mesela suzuki gsxr 600 son hızları 270 civarında ben bunu son hızı 220-240 arası gibi bir hıza...
  8. S

suzuki gsxr 600 2008

suzuki gsxr 600 2008 den sonraki modellerde herhalde gücü sınırlama gibi bişey varmış böyle bişey varmı gerçekte
  9. S

yzfr125 den honda cbr 600 rr

yamaha yzfr125 almayı düşünüyorum.10.000 -15.000 km yaptıktan sonrada honda cbr 600 rr almayı düşünüyorum.ama arada baya bir fark var.bunu ilk aldığımda yavaş yavaş sürsem alışasıya kadar yavaş sürsem olurmu ? tercübe konusunda sıkıntı olurmu :silent:
  10. S

yzfr125 hyosung gt 250 r

beyler 17 yaşındayım ehliyetimi yeni aldım :) önceden yarı otomatik otomatik çok değil ama birazda manuel tecrübem var :) 6.000 tl gibi bir bütçem var yamaha yzf r 125 yada hyosung gt250 r almayı düşünüyorum ama ilerde 20-21 yaşında iken suzuki gsr750 yada z750 almak istiyorum.yamaha yzfr125...

Yeni mesajlar