Arama sonuçlarınız

1. serdark

TURUNCU PS3 CAFE (Açılış 10 Mayıs PAZAR)

Merhaba arkadaşlar 10 Mayıs PAZAR günü açılışıma hepiniz davetlisiniz. --------------------------------------------- Son çıkan PS3 oyunlarını SONY Bravia FULL HD LCD TV gerçeküstü görüntü kalitesiyle, özel deri koltuklarda oynamanın keyfine varın. Oyun Keyif işidir. Standart keyif...
  2. serdark

ACİL Satılık 2005 HONDA CBR600F Gümüş Gri

Maddi ihtiyaçtan dolayı çok acil satmak zorundayım. Marka..........: HONDA Model..........: CBR600F M.Hacmi (cc).: 600cc Yılı..............: 2005 (02 Ağustos 2005 trafiğe çıkış) KM..............: 16500 Renk............: Gri Fiyat...........: 11.950 YTL Kasko..........: ..... İl/İlçe...
  3. serdark

Satılık 2005 HONDA CBR600F Gümüş Gri

Motorumu ihtiyaçtan dolayı satıyorum. Lütfen takas teklif etmeyiniz. Motor üzerindeki ekstralar, modifiyeler ve kazasız olması değerini gösteriyor. Piyasadaki 2005 model 600F leri araştırdıktan sonra aradaki farkı göreceksiniz. Marka..........: HONDA Model..........: CBR600F M.Hacmi (cc)...
  4. serdark

Nerde Yaşıyoruz ?

İnsan kendini bir an çok küçük hissediyor :cyclopsan :silent:
  5. serdark

[MT İstanbul] 08 Ağustos - Salı / Üsküdar Paşalimanı Cafe

Merhaba arkadaşlar, Her Salı olduğu gibi standart toplantımıza devam ediyoruz.. Toplanma yeri : Üsküdar Paşalimanı Cafe 20:00 ::coool:: ::coool:: ::coool::
  6. serdark

Her Salı Buluşuyoruz !..

Merhaba arkadaşlar, Her Salı olduğu gibi standart toplantımıza devam ediyoruz.. :cat: Toplanma yeri : Üsküdar Paşalimanı Cafe 20:00 ::coool:: ::coool:: ::coool:: KARTİNG TUNUVASI KATILIM İÇİN SON FIRSAT !!! tıkla katıl
  7. serdark

Sigaranın Zararları !!! (Herkes biliyor ama ben yinede göz önünde olsun istedim)

Ölmek Kolay, Yaşamak Zor !!! (Herkes biliyor ama ben yinede göz önünde olsun istedim) Ben tam 14 yıl kullandım. Son 5 yıldır da 1 tane bile içmedim... Herkes herşeyi biliyor... Aman içmeyin ama etmeyin demeyeceğim Herkesin aklı var :cat: Bu mesaj sadece bilinenleri tekrar vurgulamak...
  8. serdark

[MT İstanbul] 13 Ağustos / Kahvaltı + Karting Turnuvası + Barbekü

Evet arkadaşlar, yine bir Pazar günü full eğlence bizi bekliyor. Şu karting macerasını hep birlikte yaşayalım istiyoruz. Müthiş eğleneceğiz. Tüm günün programını ve açıklamaları aşağıda; Bu organizasyon SÖZLEŞME ile kesinleştirilmiştir. Sözleşmeyi buradan inceleyebilirsiniz...
  9. serdark

Zincir Paslanması

Merhaba arkadaşlar, Arama yaptım ama bulamadım. 600F kullanıyorum. Geçen gün farkettim ki ufak ufak paslanmalar olmuş zincirde. Her 500km de bir yağlarım, hatta zincir sıcakken yağlar bırakırım ki hem yağ zinciri tutsun hemde sıçrama yapmasın diye (bunu yazma gereği duydum cevap olarak...
  10. serdark

Kadıköy'de hafta içi akşam BOWLING !..

Arkadaşlar bu hafta içi (07 HAZİRAN) Çarşamba akşamı 20:00'de BOWLING yapalım diyorum. Kadıköy Tansaş yanı Atlantis Bowling'te küçük bir bowling partisi yapıyoruz. :thumleft: Fiyat : 1 oyun kişi başı 6 ytl (2 oyun çıkarırız herhalde) dileyen yemekte yiyebilir Acemiler :) 1- serdark 2-...
  11. serdark

Yarın için (04/06/2006) istanbul içinde bir aktivite varmı?

Arkadaşlar daha yeni aranıza katılmaya çalışıyorum ama ilk organizasyon etkinlik ve mekan kararlaştırılamadığı için havada kaldı :pale: Yarını değerlendirmek istiyorum, varsa bir planı olan katılmayı düşünüyorum.
  12. serdark

Masaüstünde Hava Durumu !!! (Herkese lazım bence)

Arkadaşlar aşağıdaki linkten programı indirip bilgisayarınıza kurun bence. Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Program : MeteorAhs1.1 (Beta) [zip] [527KB] Program Linki : http://www.meteor.gov.tr/2005/bannerAHS/meteorsetup.zip Ana Sayfa : http://www.meteor.gov.tr/2005/bannerAHS/bannerAHS.htm...
  13. serdark

Profesyonel iş yapan boyacı ????

Motorumu (600F) komple boyatmak istiyorum. - Aşağı yukarı ne kadara çıkar? - Boyanın kalitesi falan varmı? Hangi çeşit kullanmalıyım? - İyi bir servis tavsiye edermisiniz? Kadıköy/ist dayım
  14. serdark

SATILIK... CBR600F ORJİNAL SIFIR EGZOST

Yeni aldığım motoruma Yoshimura taktırıyorum. Egzost boşa çıktı. İhtiyacı olan arkadaşa çok uygun fiyata verebilirim. (kadıköy/ist) Motor daha 20 km. de Aldığım yer MOTOTAL. Referans alabilirsiniz. Lütfen PM atın.
  15. serdark

Herkese merhaba

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba...Yarın yeni motoruma kavuşuyorum. Düzenlenen gezi ve toplantılarada fırsat buldukça katılmak isterim. :cat:
  16. serdark

Sıfır 600F için DEVIL egzos...

Sıfır CBR600F'e DEVIL egzost takmak istiyorum. - DEVIL distribütör'ü kim? veya satış noktaları nerededir? (ist) - Herhangi bir zararı olurmu? - Yakıt tüketimi % kaç artar?

Yeni mesajlar