Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birçok Firma Kışın Motosiklete Binenler İçin Kar Lastiği Sunuyor. Bu Kar Lastiğinden Kullanan Varmı Motosiklete Zincir Takılırmı Bir Yararı Olurmu Acaba?
2010'da babam ben küçükken motosiklet aldı bana . Ve bu ilk motorum oldu 11 veyada 12 yaşındaydım motoru getirdi baba bunu nerden buldun dedim bir tanıdık bakkaldan aldım dedi bakkal siparişlerini götürüyrmuş tabiki benim ozaman ne motorsiklet tutkum vardı nede yatmayı biliyodum dur kullanıyım...
Mondial 125 RT var bende motor ikidebir tekliyo ve acayip fazla yaktığı gibide yokuş aşağı 90ı geçmiyor düz yolda 60ı geçmiyor yokuş yukarıda 60lan çıkıyor performansı 125 cc emsallerine göre çok düşük performansı emsalleri video koyuya adam 2 kişi binmiş düz yolda 105 len gidiyo ben yokuş aşağı...
arkadaşlar 125 cc scooterimle yolda giderken benzin bitti ve iteledim ittikten sonra bida çalıştırdım gaz verince istop etti yani anlıyacağınız hortumlarda bile benzin kalmadı benzini tamamen bitirdi motor eve getirdim 1 gün o şekilde bıraktım 2.gün pet şişeyle 5 tl 1lt benzin aldım koydum...
125 cc mondial scooterimle yolda giderken biranda benzin bitti ve iterek evin önüne getirdim benzin koymadım 1 gece benzinsiz kaldı ve obürgün saat 14.30 civarlarında benzin almaya gittim benzini getirdim 5liralık kola şişesine benzin aldım getirdim döktüm içine motorun kapağı kapadım marşa...
Evet Daha Çok Mondial Modellerin Direksiyonunda Yazan Bu Uyarıya : Motoru Çok Kullanmadığınız Durumlarda veya Kışın Sabah Çalıştırırken Kontak Kapalı İken 5 Kez Ayak Marşı Yapıp Motoru Öyle Çalıştırın . Uyarısına Kimler Katılıyor Kimler Katılmıyor Bu Uyarı Hakkındaki Görüşleriniz Nedir ...
arkadaşlar hepinize öncelikle meraba bugun araba sıkıştırmasından dolayı emniyet şeridine girdim ve edsye yakalandım ben şeritte giderken eds yakaladı beni acaba emniyet şeridinde gitmenin cezası nekadardır bilen varmı
arkadaşlar 50 cc motor var bende bunun ayak marşını kırdım ayak marşının dişlisini çıkardım içinden ayak marşı boşa dönüyodu kullandım kullandım 3 -4 güna aralıklarla kullandım sabahları zorluk çekmedim elmarşı yaparken ama en sonunda dün başıma gelen geldi motorlan 10 km yol yaptım hiçbir...