Arama sonuçlarınız

1. dignity

Yardımınıza ihtiyacım var sevgili forumdaşlar (Honda Cbr 125 r)

Herkese iyi günler dilerim :) geçenlerde fuardan ekipmanlarımı tamamladıktan sonra babamla konuştum ve gittik bayi den sıfır bir honda cbr 125 r aldık daha plakası olmadığı için oturduğumuz site içerisinde turlara çıktım hem viteslere alışırım diye ancak şöyle bir problemle karşılaştım...
  2. dignity

Fuar yaklaşıyor ufak bir sorum olucaktı

Herkese merhaba malum beklediğimiz fuar yaklaşıyor ben en son 2006 da motosiklet fuarına gittiğim için pek hatırlamıyorum ozamanlar küçüktümde :) fuarda motosikletin üzerine binme şansımız oluyor dimi ? bir diğer sorumda Honda cbr 125r mı yoksa Yamaha yzf r125 i mi tercih etmeliyim boyumda 1.72...
  3. dignity

Fuar için geri sayım

Hepimiz için bir siteden geri sayım başlattım kaç gün kaldı burdan kolayca öğrenebiliriz :) Geri sayım
  4. dignity

Görünüş olarak Yamaha yzf r125 peki ya performans olarak ?

Hepinizi saygıyla selamlıyorum sormak istediğim şey şu görüntü olarak çoğumuz yamaha yzf r125 ini honda cbr 125 ten daha çok beğeniyoruz peki ya performans açısından hangisi daha iyi performans tan kastım son hız olabilir hızlanma hızını koruma olabilir bunları merak ediyorum yardımcı...
  5. dignity

honda 2013 cbr 125r çıkartmadı mı ?

merak ettiğim soruyu sizlere sormak istedim internette arastırıyorum arastırıyorum honda cbr 125r 2013 yok honda nın amerikan resmi sitesinde bile yok birtek 2013 cbr 250 r lar çıkıyor her yerde acaba honda 2013 cbr 125r üretmedimi böyle bir olasılık olabilirmi ?
  6. dignity

A2 Ehliyet ile ilgili (yardım)

herkese merhaba ben 15 aralık ta sınava giricem şimdiden biraz biraz sorulara bakıyım diyorum bana internetten çıkmış soruları çözebileceğim güzel bir site önerirmisiniz ? bikaç siteye girdim girdiklerimin hepsinde pdf tarzı dosya indirmem istendi bende bu programlar yok oyüzden tamamen internet...
  7. dignity

honda ya tiger

honda cbr 125r a tiger taksak güzel ses verir mi ? bir de normalden fazla mı yakar ? merak ettim sormak istedim :)
  8. dignity

Merhaba 2013 fuarı ile ilgili birkaç sorum olucaktı

Merhaba ben 2013 motor fuarından ekipman ve motor (fuardan honda cbr 125 r bakmayı planlıyoruz ) almak istiyorum çevremdeki bazı insanlar daha ucuza gelir diyo bazıları ise fuarda daha pahalıdır normal bayiden al diyo siz biliyorsunuzdur sizce ne yapmalıyım ?

Yeni mesajlar