Arama sonuçlarınız

1. V

Zincir kilit önerisi olan?

Eski konularda da okuduğum kadarıyla herkes abus önermiş. İyi güzel abus en babası da bu markanın orta segment ürünleri bile pahalı sayılabilcek seviyede. Güncel fiyatlar ile (malum yükseldi) şuan alınabilecek fiyat performans ürün hangisidir? Alarmlı disk kilit + zincir kilit + otomatik kapısı...
  2. V

İstanbul Altınoluk

Merhaba arkadaşlar, 13 temmuz pazar sabahı motorumla yola çıkıyorum staj için altınoluğa gidiyorum. İlk uzun yol tecrübem olacak önerileriniz nelerdir ? Motorun bakımlarını yaptırdım diablo rosso 2 lastiklerimi taktım kısacası motor hazır. Yanıma neler almalıyım seyahat süresince nelere dikkat...
  3. V

anadolu yakasında lastik takan yerler

İyi günler arkadaşlar, kadıköy öncelik anadolu yakasında önerebileceğiniz iyi bir yer var mı ? 13 temmuzda uzun yola gideceğim yavaştan gerekli şeyleri halletmeye başlamak istiyorum
  4. V

İstanbula yakın kamp alanı?

Arkadaşlar İstanbula yakın max 250km uzaklık civarında çadırı alıp kamp yapabileceğim camping yerleri hakkında gitmiş görmüş arkadaşlardan fikir alabilirmiyim ? Denize sıfır bir yer olması su elektrik wc imkanlarının olması tercihimdir :wiinkk:
  5. V

Ekipman Önerisi

Arkadaşlar merhaba, ehliyeti aldık sıra geldi önce ekipmanı sonra motoru almaya. Honda CBR250 alacağım bunu göz önünde bulundurarak 800-1000tl arası bütçemle güvenlik işini halletmek istiyorum. Sizlerin önerilerine ihtiyacım var. Forumda ekipman başlığının olmaması çok kötü bu konuda bilgi...

Yeni mesajlar